Αποτελέσματα Δημόσιας Διαβούλευσης

ENHMEΡΩΣΗ : Ερωτήματα & απαντήσεις σε σχόλια για την πύλη της Βουλής (PDF)

Σε περίπτωση που επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήστε στο ergo_portalparliament.gr.

Ολοκλήρωση της Δημόσιας Διαβούλευσης

H δημόσια διαβούλευση για τη Νέα διαδικτυακή πύλη της Βουλής ολοκληρώθηκε. Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες για τη συμμετοχή τους.

Η Βουλή των Ελλήνων θέτει σε δημόσια διαβούλευση τη νέα διαδικτυακή της πύλη.

Η πύλη αυτή, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, θα συμβάλει στην πιο άμεση ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου για θέματα που άπτονται των δραστηριοτήτων της Βουλής των Ελλήνων και στη διευκόλυνση των πολιτών να μετέχουν στο δημόσιο διάλογο για τα ζητήματα που απασχολούν την κοινοβουλευτική διαδικασία (Δείτε περισσότερα).

Η διαδικτυακή πύλη θα λειτουργεί παράλληλα με την υπάρχουσα ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων (www.parliament.gr) και θα είναι επισκέψιμη, είτε μέσω του συνδέσμου (link) που υπάρχει στην εν λόγω ιστοσελίδα, είτε μέσω της διεύθυνσης www.hellenicparliament.gr.

Στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης, κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης μπορεί να αποστείλει, ηλεκτρονικά, παρατηρήσεις, σχόλια, καθώς και προτάσεις, για τη βελτίωση και την καλύτερη οργάνωση του περιεχομένου της πύλης, μέσω της σχετικής φόρμας που περιέχεται στη νέα πύλη και εμφανίζεται με την επιλογή της κατηγορίας «ΣΧΟΛΙΑ».

Επισημαίνεται ότι, το περιεχόμενο της νέας πύλης, μέχρι το πέρας της δημόσιας διαβούλευσης στις 30.04.2010, θα ενημερώνεται μία φορά την εβδομάδα και κατά συνέπεια η επίσημη καθημερινή ενημέρωση θα παρέχεται μέσω της ιστοσελίδας που είναι σε λειτουργία.

Η ανάπτυξη της πύλης, καθώς και η προμήθεια του σχετικού εξοπλισμού στον οποίον αυτή στεγάζεται, πραγματοποιήθηκαν εξ ολοκλήρου με χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας».