Άρθρο 23 – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

23.1 Ο Κάτοχος Άδειας υποχρεούται να εφαρμόζει ένα αποτελεσματικό και επαρκές σύστημα επεξεργασίας καταγγελιών των Παικτών, το οποίο γνωστοποιεί στην Αρχή, και να τηρεί αρχείο των καταγγελιών αυτών, προσβάσιμο από την Ε.Ε.Ε.Π. στον χρόνο και με τον τρόπο που η Αρχή ορίζει.

23.2 Ο Κάτοχος διαθέτει σχετική φόρμα καταγγελιών στον Ιστότοπο. Το περιεχόμενο του εντύπου καταγγελίας καθορίζεται με απόφαση του Προέδρου της Ε.Ε.Ε.Π. και περιλαμβάνει κατ’ ελάχιστο: α) Ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο, β) ημερομηνία γέννησης, γ) Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου σε ισχύ, δ) πλήρη διεύθυνση μόνιμης διαμονής, ε) διεύθυνση και τρόπος αποστολής της απάντησης, καθώς και περιγραφή της καταγγελίας. Η καταγγελία συνοδεύεται υποχρεωτικά από αντίγραφο Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου του καταγγέλλοντος.

23.3 Η καταγγελία Παίκτη κατατίθεται εντός 48 ωρών, το αργότερο, από την ημερομηνία του συμβάντος.

23.4 Ο Κάτοχος Άδειας εξετάζει τα αναφερόμενα στην καταγγελία και σε κάθε περίπτωση ενημερώνει τον καταγγέλλοντα σχετικά με τα διαλαμβανόμενα στην καταγγελία εντός δέκα (10) ημερών από την υποβολή της.

23.5 Σε περίπτωση που η απάντηση του Κατόχου Άδειας δεν ικανοποιεί τον καταγγέλλοντα, αυτός δύναται να αιτηθεί εκ νέου, και σε κάθε περίπτωση εντός δέκα (10) ημερών από την επομένη της γνωστοποίησης σε αυτόν της απάντησης του Κατόχου Άδειας, την επανεξέταση της καταγγελίας από την Ε.Ε.Ε.Π.. Η αίτηση επανεξέτασης κοινοποιείται υποχρεωτικά στον Κάτοχο Άδειας. Σε αυτή την περίπτωση ο Κάτοχος Άδειας διαβιβάζει, άμεσα, τα σχετικά με την καταγγελία στοιχεία στην Ε.Ε.Ε.Π..

 • 4 Φεβρουαρίου 2019, 10:19 | GML INTERACTIVE LIMITED (STOIXIMAN)

  ΑΡΘΡΟ 23

  Το άρθρο 23.3. του Κανονισμού προτείνεται να διαμορφωθεί ως ακολούθως:

  «23.3. Η καταγγελία Παίκτη κατατίθεται στον Κάτοχο Άδειας εντός 48 ωρών, το αργότερο, από την ημερομηνία του συμβάντος. Σε αντίθετη περίπτωση ο Κάτοχος Άδειας δεν υποχρεούται έναντι του Παίκτη σε ενέργεια επί της καταγγελίας.»

 • 25 Ιανουαρίου 2019, 14:53 | Νικος Σουβατζογλου

  οι στοιχηματικες εταιρειες διαπράττουν πολλα αδικηματα,οπως η αντιποιηση αρχης,η υπεξαιρεση χρηματων και η παραβιαση προσωπικων δεδομενων.

  οταν οι παικτες κανουν καταγγελιες για αυτα τα πραματα πρεπει η ΕΕΕΠ να ειναι αμειλικτη.

  δε γινεται να δεσμευονται χρηματα παικτων με το ετσι θελω. ο ιστοιχηματικες ψαχνουν αφορμες για να μην πληρωσουν τα κερδη στους πελατες τους.

  ζητανε ενα σωρο εγγραφα που δεν εχουν το δικαιωμα να ζητησουν (θα τα αναφερω παρακατω) κι αν δεν τα δωσεις σου τραωνε τα λεφτα.

  σε καποιες περιπτωσεις ζητουν

  1)εκκαθαριστικο εφοριας ,και απαιτουν να μην καλυψεις τα οικονομικα σου στοιχεια.

  αυτο ειναι παραβιαση προπσωπικων δεδομενων και η καραμελα του ξεπλυματος χρηματος εινα ιαστεια πλεον,διοτι οι στοιχηματικες ΔΕΝ εινα ιελεγκτικος μηχανισμος.αν υποπτευονται ξεπλυμα να το καταγγειλουν στις αρχες . υπαρχει αρμοδια αρχη. Ειναι αντιποιηση αρχης το να παριστανουν την ελεγκτικη αρχη και να ισχυριζονται οτι εχουν δικαιωμα να το κανουν!!!

  2)τις συναλλαγες των τελευταιων 6 μηνων ή και απο την αρχη δημιουργιας(!!!) του χρηματοπιστωτικου μεσου, με το οποιο εγινε η καταθεση στη στοιχηματικη (πχ viva wallet,skrill κτλ).

  υπαρχει απορρητο συναλλαγων.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΝ!!!! κι αυτο ειναι παραβιαση προσωπικων δεοδμενων και αντιποιηση αρχης

  3)να πας σε συμβολαιογραφο ή δικηγορο και να αποκτησεις επικυρωμενο αντιγραφο της ταυτοτητας σου. η μετακινηση με ταξί και η αμοιβη του δικηγορου/συμβολαιογραφου ξεπερνουν το κοστος της ιδιας της αναληψης για το χρηστη καποιες φορες. πρεπει η στοιχηματικη εταιρεια αν εχεις τετοιες απαιτησεις να πληρωνει τα εξοδα.

  δεν γινεται να αφηνετε απροστατευτο τον παικτη!!!!!