- Ανοικτή Διακυβέρνηση - http://www.opengov.gr/consultations -

Άρθρο 22 – ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

22.1 Ο Κάτοχος Άδειας διατηρεί ίδιο λογαριασμό και ξεχωριστό λογαριασμό Παικτών σε Πάροχο Υπηρεσιών Πληρωμών που είναι εγκατεστημένος και λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα.

22.2 Ο Κάτοχος Άδειας διενεργεί πράξεις είσπραξης και πληρωμών, από και προς τον Παίκτη, αποκλειστικά μέσω του ξεχωριστού λογαριασμού Παικτών.

22.3 Τα ποσά που βρίσκονται κατατεθειμένα στον λογαριασμό Παικτών πρέπει τουλάχιστον να εξισώνονται με το συνολικό ποσό με το οποίο είναι πιστωμένοι οι Ηλεκτρονικοί Λογαριασμοί των Παικτών. Όταν το ποσό που βρίσκεται κατατεθειμένο στο λογαριασμό παικτών παρουσιάζει έλλειμμα σε σχέση με το συνολικό ποσό με το οποίο είναι πιστωμένοι οι Ηλεκτρονικοί Λογαριασμοί των Παικτών, ο Κάτοχος Άδειας υποχρεούται να αναπληρώσει το έλλειμμα με δικά του ποσά, εντός τριών (3) ημερών.

22.4 Η κατάθεση (deposit) ποσών για τη Συμμετοχή καθώς και η εκταμίευση πιστωτικού υπολοίπου (withdrawal) του Παίκτη, πραγματοποιούνται με ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω μέσα πληρωμής:

α. Χρεωστική κάρτα.

β. Προπληρωμένη κάρτα.

γ. Ηλεκτρονικό έμβασμα.

δ. Πιστωτική κάρτα.

22.5 Η κατάθεση (deposit) ποσών για τη Συμμετοχή καθώς και η εκταμίευση πιστωτικού υπολοίπου (withdrawal) του Παίκτη, πραγματοποιούνται υποχρεωτικά μεταξύ του Παίκτη και του Κατόχου της Άδειας, χωρίς τη μεσολάβηση τρίτου, πλην των αναφερόμενων στην παρ. 1 του παρόντος άρθρου Παρόχων Υπηρεσιών Πληρωμών, με τρόπο που διασφαλίζει την ταυτοποίηση του Παίκτη, όπως ειδικότερα καθορίζεται με τον Κανονισμό Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων.

22.6 Δεν επιτρέπεται η κατάθεση (deposit) ποσών και η εκταμίευση πιστωτικού υπολοίπου (withdrawal) του Παίκτη, από και προς λογαριασμούς που τηρεί ο Παίκτης σε Παρόχους Υπηρεσιών Πληρωμών, στους οποίους δεν είναι δικαιούχος.