- Ανοικτή Διακυβέρνηση - http://www.opengov.gr/consultations -

Άρθρο 20 – ΦΡΑΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

20.1 Ο Κάτοχος Άδειας θέτει έναν Ηλεκτρονικό Λογαριασμό Παίκτη σε κατάσταση φραγής:

α. Εφόσον ο Παίκτης έχει αιτηθεί τον προσωρινό αποκλεισμό ή την προσωρινή αποχή του από τα Παίγνια, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 16.

β. Σε κάθε περίπτωση που ο Κάτοχος λαμβάνει προς τούτο εισαγγελική παραγγελία.

γ. Κατά την αιτιολογημένη κρίση του, εφόσον από τα στοιχεία που διαθέτει προκύπτει ότι έχουν παραβιαστεί όροι της Σύμβασης Προσχώρησης, σχετικοί με την πρόβλεψη επιβολής της θέσης του Λογαριασμού στην κατάσταση αυτή.

δ. Κατά την αιτιολογημένη κρίση και κατόπιν σχετικού αιτήματος της Ε.Ε.Ε.Π., εφόσον από τα στοιχεία που Αρχή διαθέτει, προκύπτει η ανάγκη φραγής του Λογαριασμού για λόγους διασφάλισης της ακεραιότητας διεξαγωγής των Παιγνίων και την τήρηση της δημόσιας τάξης.

ε. Σε κάθε περίπτωση θέσης ενός Ηλεκτρονικού Λογαριασμού Παίκτη σε κατάσταση φραγής, ο Κάτοχος Άδειας ενημερώνει άμεσα το πρόσωπο που τον κατέχει για τις συνέπειες που επέρχονται με τη θέση του Λογαριασμού στην κατάσταση αυτή.

στ. Όσο ο Λογαριασμός τελεί σε κατάσταση φραγής δεν επιτρέπονται συναλλαγές μεταξύ του Κατόχου και του Παίκτη.

ζ. Δεν επιτρέπεται η επιβολή τελών σε Ηλεκτρονικούς Λογαριασμούς που έχουν τεθεί σε κατάσταση φραγής.

20.2 Η φραγή αίρεται όταν εκλείψουν οι λόγοι της επιβολής της.

20.3 Εφόσον η φραγή δεν έχει αρθεί εντός είκοσι τεσσάρων (24) μηνών από την ημερομηνία που εφαρμόστηκε, ο Κάτοχος Άδειας κλείνει το Ηλεκτρονικό Λογαριασμό, τερματίζει τη συμβατική σχέση, και εφαρμόζει τα σχετικώς προβλεπόμενα στο άρθρο 18.