- Ανοικτή Διακυβέρνηση - http://www.opengov.gr/consultations -

Άρθρο 18 – ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΑΙΚΤΗ

18.1 Κάτοχος Άδειας κλείνει τον Ηλεκτρονικό Λογαριασμό Παίκτη και τερματίζει τη συμβατική σχέση:

α. Αμέσως με την υποβολή αίτησης του Παίκτη για κλείσιμο του Λογαριασμού του.

β. Με την παρέλευση τριάντα (30) ημερών από τη λήξη της προθεσμίας ολοκλήρωσης της διαδικασίας ταυτοποίησης των στοιχείων του Παίκτη, εφόσον τα στοιχεία που ο Παίκτης έχει προσκομίσει δεν έχουν επιβεβαιωθεί, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Κανονισμό Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων.

γ. Αμέσως με την υποβολή αίτησης του Παίκτη για οριστικό αποκλεισμό του από τα Παίγνια.

δ. Με την παρέλευση δώδεκα (12) μηνών από τη θέση του Λογαριασμού στην κατάσταση «Ανενεργός», εφόσον ο Παίκτης δεν έχει αιτηθεί την ενεργοποίηση του Λογαριασμού του ή, παρά το ότι έχει αιτηθεί την ενεργοποίηση αυτή και ο Λογαριασμός έχει και πάλι ενεργοποιηθεί, δεν παρουσιάζει Παικτική Δραστηριότητα για το ως άνω χρονικό διάστημα.

ε. Εφόσον διαπιστώσει ή έχει βάσιμες, αιτιολογημένες και ισχυρές ενδείξεις ότι μέρος ή το σύνολο των πληροφοριών που παρασχέθηκαν από τον Παίκτη για το άνοιγμα του Ηλεκτρονικού του Λογαριασμού είναι αναληθείς ή ανακριβείς.

στ. Για κάθε άλλον λόγο που προβλέπεται ειδικώς στους όρους της Σύμβασης Προσχώρησης.

18.2 Εφόσον σε Ηλεκτρονικό Λογαριασμό Παίκτη που κλείνει σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στα σημεία α, β, γ και στ της παραγράφου 1, υφίσταται πιστωτικό υπόλοιπο, ο Κάτοχος Άδειας, καταβάλλει το υπόλοιπο αυτό στον Παίκτη το συντομότερο δυνατόν και, σε κάθε περίπτωση, εντός τριών (3) εργασίμων ημερών μετά το κλείσιμο του Ηλεκτρονικού Λογαριασμού.

18.3 Εφόσον σε Ηλεκτρονικό Λογαριασμό Παίκτη που κλείνει, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στα σημεία δ και ε της παραγράφου 1 και της παραγράφου 18.4 του παρόντος άρθρου, καθώς και στο άρθρο 19, υφίσταται πιστωτικό υπόλοιπο, ο Κάτοχος Άδειας μεταφέρει το υπόλοιπο αυτό στην Ε.Ε.Ε.Π..

18.4 Σε κάθε περίπτωση που προκύπτει ότι κατά το Κλείσιμο του Ηλεκτρονικού Λογαριασμού Παίκτη δεν τηρούνται οι διατάξεις του Κανονισμού Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων, δεν καταβάλλονται στον Παίκτη τυχόν κέρδη που δεν έχουν ακόμη αποδοθεί και ο Κάτοχος Άδειας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα που προβλέπονται σχετικά στον Κανονισμό Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων.

18.5 Δεν επιτρέπεται η δημιουργία Ηλεκτρονικού Λογαριασμού Παίκτη πριν παρέλθουν δώδεκα (12) μήνες από το κλείσιμο προηγούμενου Ηλεκτρονικού Λογαριασμού.