- Ανοικτή Διακυβέρνηση - http://www.opengov.gr/consultations -

Άρθρο 16 – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΑΙΚΤΗ

16.1 Για τη δημιουργία Ηλεκτρονικού Λογαριασμού Παίκτη, ο Κάτοχος Άδειας υποχρεούται να πιστοποιεί και να επαληθεύει την ταυτότητα του Παίκτη. Οι πληροφορίες που λαμβάνονται, τα μέσα με τα οποία επαληθεύονται οι πληροφορίες αυτές, καθώς επίσης και ο χρόνος και η διαδικασία επαλήθευσης προβλέπονται στον Κανονισμό Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων.

16.2 Κάθε Παίκτης έχει έναν μοναδικό Ηλεκτρονικό Λογαριασμό ανά Κάτοχο Άδειας και συμμετέχει στα Παίγνια του Κατόχου Άδειας αποκλειστικά με τον Λογαριασμό αυτόν.

16.3 Ο Κάτοχος Άδειας παρέχει στον Παίκτη πρόσβαση στις πληροφορίες σχετικά με το υπόλοιπο του Ηλεκτρονικού Λογαριασμού του, το ιστορικό της Παικτικής Δραστηριότητας, συμπεριλαμβανομένων Συμμετοχών, κερδών και ζημιών, τις καταθέσεις και τις αναλήψεις και τις λοιπές σχετικές συναλλαγές. Οι πληροφορίες πρέπει να είναι διαθέσιμες στον Παίκτη, στον Ηλεκτρονικό του Λογαριασμό.

16.4 Ο Κάτοχος Άδειας, οφείλει, μετά από αίτηση του Παίκτη, να παρέχει κατάσταση του Ηλεκτρονικού Λογαριασμού του για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες.

16.5 Για τη δημιουργία Ηλεκτρονικού Λογαριασμού Παίκτη, απαιτείται η σύναψη Σύμβασης Προσχώρησης. Ο Κάτοχος Άδειας δημιουργεί ένα μοναδικό Ηλεκτρονικό Λογαριασμό Παίκτη για κάθε Παίκτη. Η είσοδος στον Ηλεκτρονικό Λογαριασμό Παίκτη προϋποθέτει τη χρήση ονόματος χρήστη (username) και κωδικού πρόσβασης (password), διαφορετικών για κάθε Παίκτη.

16.6 Οι καταθέσεις και αναλήψεις μέσω του Ηλεκτρονικού Λογαριασμού Παίκτη διενεργούνται τηρουμένων των ορίων και κατά τον τρόπο και στον χρόνο που προβλέπεται στον Κανονισμό Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων.

16.8 Τα χρηματικά ποσά που καταβάλλονται από τον Παίκτη πιστώνονται από τον Κάτοχο της Άδειας στον Ηλεκτρονικό Λογαριασμό Παίκτη αμέσως μετά την είσπραξή τους.

16.9 Ο Κάτοχος Άδειας εγκαθιστά και λειτουργεί ειδικά συστήματα επαλήθευσης των στοιχείων των Παικτών, αναγνώρισης των μέσων και συσκευών τις οποίες χρησιμοποιούν για τη Συμμετοχή, καθώς και κάθε άλλο πρόσφορο μέσο, προκειμένου να διασφαλίζει ότι ο Παίκτης δεν δημιουργεί και διατηρεί περισσότερους από έναν Ηλεκτρονικούς Λογαριασμούς και δεν συμμετέχει στα Παίγνια μέσω παρένθετων προσώπων.

16.10 Ο Κάτοχος Άδειας διατηρεί τα στοιχεία του άρθρου αυτού, σε ασφαλή μέσα, τα οποία επιτρέπουν την ακριβή αναπαραγωγή τους από την Ε.Ε.Ε.Π. για χρονικό διάστημα τουλάχιστον δέκα (10) ετών.