- Ανοικτή Διακυβέρνηση - http://www.opengov.gr/consultations -

Άρθρο 09 – ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

9.1 Προκειμένου οι Συνεργάτες να προωθούν τις υπηρεσίες διεξαγωγής των Παιγνίων πρέπει να έχουν υπογράψει Σύμβαση Συνεργασίας με τον Κάτοχο της Άδειας.

9.2 Η Σύμβαση Συνεργασίας περιλαμβάνει κατ’ ελάχιστον τη διάρκεια και το αντικείμενο της Συνεργασίας, τα Σημεία των Συνεργατών, τη διαδικασία τροποποίησης της Σύμβασης, τους λόγους καταγγελίας της Σύμβασης, τον τρόπο υπολογισμού και τον τρόπο και χρόνο καταβολής των αμοιβών του Συνεργάτη, τον τρόπο επίλυσης των διαφορών, τη ρητή δέσμευση του Συνεργάτη για την εκ μέρους του πλήρη, απόλυτη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των διατάξεων της κείμενης νομοθεσίας, του Κανονισμού, των όρων και προϋποθέσεων που θέτει κάθε φορά η Ε.Ε.Ε.Π. για τη διοργάνωση και διεξαγωγή των Παιγνίων.

9.3 Ο Κάτοχος Άδειας Γνωστοποιεί στην Ε.Ε.Ε.Π. τη Σύμβαση Συνεργασίας με την υπογραφή της, αμελλητί και με κάθε πρόσφορο τρόπο,.

9.4 Η Ε.Ε.Ε.Π., με απόφασή της, μπορεί οποτεδήποτε να απαιτήσει από τον Κάτοχο της Άδειας τη διακοπή, αναστολή ή διάλυση της Σύμβασης Συνεργασίας, εφόσον η εξακολούθηση της Συνεργασίας αυτής παραβιάζει τις κείμενες διατάξεις περί διοργάνωσης και διεξαγωγής των Παιγνίων ή διακυβεύει τη σύννομη διεξαγωγή τους ή ανάκληση της Άδειας Καταλληλότητας Συνεργάτη.