Άρθρο 13 – Geolocation (Γεωγραφική Τοποθεσία)

Το σύστημα τυχερών παιγνίων με αλληλεπίδραση και/ή το σύστημα του παίκτη (player system) πρέπει να είναι σε θέση να ανιχνεύουν τη φυσική θέση ενός εξουσιοδοτημένου παίκτη που προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στην υπηρεσία, και δεν πρέπει να επιτρέπουν το στοιχηματισμό, όταν ο παίκτης είναι σε μια περιοχή όπου απαγορεύεται αυτό το είδος του παιγνίου.

 • 1 Φεβρουαρίου 2019, 19:19 | bet365
  Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά:  

  Article 13 Geolocation
  “Το σύστημα τυχερών παιγνίων με αλληλεπίδραση και/ή το σύστημα του παίκτη (player system) πρέπει να είναι σε θέση να ανιχνεύουν τη φυσική θέση ενός εξουσιοδοτημένου παίκτη που προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στην υπηρεσία, και δεν πρέπει να επιτρέπουν το στοιχηματισμό, όταν ο παίκτης είναι σε μια περιοχή όπου απαγορεύεται αυτό το είδος του παιγνίου. “

  Απαιτούνται περαιτέρω διευκρινίσεις – Επιβεβαιώστε τον στόχο και τι σημαίνει » και δεν πρέπει να επιτρέπουν το στοιχηματισμό, όταν ο παίκτης είναι σε μια περιοχή όπου απαγορεύεται αυτό το είδος του παιγνίου».

 • 1 Φεβρουαρίου 2019, 12:21 | GVC
  Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά:  

  Ζητούμε οδηγίες από την αρχή για τη διευκρίνιση των ειδών των τυχερών παιχνιδιών που λαμβάνονται υπόψη στην ανωτέρω διάταξη.

 • 1 Φεβρουαρίου 2019, 12:02 | ΟΠΑΠ Α.Ε.
  Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά:  

  Αρθρο 13 Geolocation (Γεωγραφική Τοποθεσία)
  Απόψεις / Παρατηρήσεις – Προτάσεις:
  Διευκρινίζεται ότι υπάρχει τεχνική δυνατότητα γεωγραφικής απαγόρευσης η οποία μπορεί να εφαρμοστεί σε επίπεδο χώρας.