Άρθρο 77:

Στην περίπτωση γ’ της παρ. 8 του άρθρου 2 του ν.2206/1994 (Α’ 62) όπως προστέθηκε με το άρθρο 22 του ν.4255/2014 (Α’ 89) προστίθεται η ακόλουθος παράγραφος:
Ειδικά τα ποσά που κατατίθενται υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου από τη συμμετοχή του Ελληνικού Δημοσίου επί των μικτών κερδών για τα Καζίνο Κέρκυρας και Πάρνηθας κατατίθενται σε διακριτό κωδικό αριθμό εσόδου του Κρατικού Προϋπολογισμού. Ποσοστό ίσο με το 80% επί του ανωτέρω ποσού, αποδίδεται στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) για την κάλυψη της διαφήμισης και προβολής του Ελληνικού Τουρισμού και για λειτουργικά έξοδα και ποσοστό ίσο με το 12% στο Ελληνικό Φεστιβάλ για λειτουργικά έξοδα. Τα ποσά που αντιστοιχούν στα ανωτέρω ποσοστά, αποδίδονται, μέσω του προϋπολογισμού των αντίστοιχων Υπουργείων εποπτείας των εν λόγω νομικών προσώπων με εγγραφή αντίστοιχων πιστώσεων.
Με κοινή απόφαση των αρμοδίων Υπουργών θα καθορίζονται τυχόν λεπτομέρειες της παραγράφου αυτής.
Η παράγραφος 13β του άρθρου 2 του ν.2206/1994 καταργείται.»

  • 30 Ιανουαρίου 2016, 18:46 | IΔΟΜΕΝΕΑΣ ΜΑΡΟΝΙΚΟΛΑΚΗΣ

    Ποτε το υπουργειο θα μεριμνησει να καταργηθει και ο περιορισμος της γεμιστηρας ενος φυσιγγιο στα ημιαυτοματα τυφεκια σκοποβολης ?Ο συγκεριμενος περιορισμος δεν υπχρει πουθενα αλλου στον κοσμο…τα καθιστα πρακτικα αχρηστα στην λειτουργια και στην αποκτηση (δεν υπαχρουν γεμιστηρες ενος φυσιγγιου) να θελουν να αγωνιστουν αθλητες πανε με δανεικα οπλα παο ξενου συναδελφους αν ειναι αυτο εφικτο.