Άρθρο 68 Ανανέωση της θητείας του προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης του Μουσείου Ακρόπολης – Τροποποίηση παρ. 1 άρθρου 9 ν. 3711/2008

 

Στην παρ. 1 του άρθρου 9 του ν. 3711/2008 (Α’ 224), περί του προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης του νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου με την επωνυμία «Μουσείο Ακρόπολης», επέρχονται οι ακόλουθες τροποποιήσεις: α) το δεύτερο εδάφιο τροποποιείται, ώστε η θητεία του προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης του μουσείου να δύναται να ανανεωθεί για επιπλέον δύο (2) θητείες τριετούς διάρκειας έκαστη, β) προστίθεται τρίτο εδάφιο, και η παρ. 1 του άρθρου 9 διαμορφώνεται ως εξής:
«1. Συνιστάται θέση προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης του Μουσείου. Η θητεία του είναι τριετής και μπορεί να ανανεωθεί για επιπλέον δύο (2) θητείες τριετούς διάρκειας έκαστη. Για την επίδοση του Μουσείου στην επίτευξη των ειδικότερων στόχων που τίθενται με τα σχέδια της περ. ιε) της παρ. 2 του άρθρου 10, συντάσσεται έκθεση από το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ), η οποία συνεκτιμάται για την ανανέωση της θητείας του Προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης ».