- Υπουργείο Πολιτισμού - http://www.opengov.gr/cultureathl -

Άρθρο 24 Χορήγηση επιδόματος στους υπαλλήλους του Υπουργείου Πολιτισμού που υπηρετούν στις νήσους Δήλο και Καστελλόριζο – Αντικατάσταση άρθρου 10 ν. 4598/2019

 

Το άρθρο 10 του ν. 4598/2019 (Α’ 36), περί της χορήγησης επιδόματος στους υπαλλήλους του Υπουργείου Πολιτισμού που υπηρετούν στη νήσο Δήλο, αντικαθίσταται ως εξής:

 

«Άρθρο 10

Χορήγηση επιδόµατος στους υπαλλήλους του Υπουργείου Πολιτισμού που υπηρετούν στις νήσους Δήλο και Καστελλόριζο

  1. Στους υπαλλήλους του Υπουργείου Πολιτισμού, οι οποίοι υπηρετούν α) στον αρχαιολογικό χώρο και στα μουσεία της νήσου Δήλου και β) στον αρχαιολογικό χώρο και στα μουσεία της νήσου Καστελλόριζου χορηγείται µηνιαίο επίδοµα ύψους πεντακοσίων (500) ευρώ για τους χειμερινούς μήνες από 1ης Νοεμβρίου εκάστου έτους έως και 31 Μαρτίου του επόμενου έτους και τριακοσίων (300) ευρώ για τους λοιπούς μήνες του έτους, από την ηµέρα της τοποθέτησής τους, για όσο χρονικό διάστηµα υπηρετούν στη θέση αυτή, εφόσον διαµένουν µόνιµα στη Δήλο και στο Καστελλόριζο, αντίστοιχα, και παραµείνουν για διάστηµα εικοσιτεσσάρων (24) τουλάχιστον μηνών.
  2. Ο αριθµός των υπαλλήλων της παρ. 1 δεν µπορεί να υπερβαίνει τους δώδεκα (12) για κάθε νήσο που εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής του παρόντος.
  3. Η δαπάνη του επιδόματος της παρ. 1 βαρύνει τον προϋπολογισμό του Οργανισμού Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων.».