- Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης - http://www.opengov.gr/digitalandbrief -

Άρθρο 120 Παραρτήματα

1. Στο Παράρτημα Ι περιλαμβάνεται ο κατάλογος όρων που είναι δυνατό να συνοδεύουν Γενικές Άδειες, δικαιώματα χρήσης ραδιοφάσματος και δικαιώματα χρήσης πόρων αριθμοδότησης.
2. Στο Παράρτημα ΙΙ προβλέπονται οι όροι πρόσβασης σε υπηρεσίες ψηφιακής τηλεόρασης και ραδιοφώνου που μεταδίδονται σε θεατές και ακροατές.
3. Στο Παράρτημα ΙΙΙ προβλέπονται τα κριτήρια για τον καθορισμό των τελών τερματισμού φωνητικών κλήσεων χονδρικής
4. Στο Παράρτημα IV προβλέπονται τα κριτήρια για την αξιολόγηση προσφορών συνεπένδυσης
5. Στο Παράρτημα V προβλέπεται το ελάχιστο σύνολο υπηρεσιών, τις οποίες είναι ικανή να υποστηρίξει η υπηρεσία επαρκούς ευρυζωνικής πρόσβασης σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 84.
6. Στο Παράρτημα VΙ παρατίθεται περιγραφή των ευκολιών και υπηρεσιών που αναφέρονται στο άρθρο 88 (έλεγχος δαπανών), στο άρθρο 115 (πρόσθετες ευκολίες) και στο άρθρο 106 (Αλλαγή παρόχου και φορητότητα αριθμού)
7. Στο Παράρτημα VΙΙ προβλέπεται ο υπολογισμός του τυχόν καθαρού κόστους των υποχρεώσεων Καθολικής Υπηρεσίας και ο καθορισμός τυχόν μηχανισμού αποζημίωσης ή επιμερισμού σύμφωνα με τα άρθρα 89 και 90.
8. Στο Παράρτηαμ VΙΙΙ προβλέπονται οι απαιτήσεις για τις πληροφορίες που πρέπει να παρέχονται σύμφωνα με το άρθρο 102 (Απαιτήσεις πληροφοριών για συμβάσεις)
9. Στο Παράρτημα ΙΧ προβλέπονται οι πληροφοίες που πρέπει να δημοσιεύονται σύμφωνα με το άρθρο 103 (Διαφάνεια και δημοσίευση πληροφοριών).
10. Στο Παράρτημα Χ προβλέπονται οι παράμετροι της ποιότητας υπηρεσίας.
11. Στο Παράρτημα ΧΙ περιγράφεται η διαλειτουργικότητα των ραδιοφωνικών δεκτών αυτοκινήτων και του ψηφιακού τηλεοπτικού εξοπλισμού ευρείας κατανάλωσης που αναφέρεται στο άρθρο 113.
12. Όλα τα ως άνω Παραρτήματα Ι έως ΧΙ, τα οποία επισυνάπτονται στον παρόντα νόμο, προσαρτώνται και αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα αυτού.