Άρθρο 20 Διαχείριση των εσόδων του ν.π.δ.δ. «Ελληνικό Κτηματολόγιο» – Τροποποίηση παρ. 3 άρθρου 32 ν. 4512/2018

Η παρ. 3 του άρθρου 32 του ν. 4512/2018 (Α’ 5) τροποποιείται ως προς την έναρξη ισχύος και το αρμόδιο Υπουργείο και διαμορφώνεται ως εξής:
«3. Από 1.1.2024, και κατά το μεθεπόμενο οικονομικό έτος κάθε διαχειριστικής χρήσης, το τυχόν αδιάθετο ποσό του αποθεματικού, το οποίο έχει παραμείνει στον Φορέα, αποδίδεται στον Κρατικό Προϋπολογισμό, με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ύστερα από γνώμη του Δ.Σ. του Φορέα.»

  • 16 Ιουλίου 2021, 14:38 | ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ

    Οι υπάλληλοι του τέως Υποθηκοφυλακείου-Κτηματολογικού Γραφείου Πύργου Ηλείας και ήδη Υποκαταστήματος Πύργου Κ.Γ. Δυτικής Ελλάδας του ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, εργασθήκαμε σε καθεστώς εργασιακής γαλέρας επί σειρά ετών (απλήρωτες σε δεδουλευμένα, εκ περιτροπής εργασία, άδειες άνευ αποδοχών, επίσχεση εργασίας, κλειστή η δημόσια υπηρεσία επί δύο έτη και εμείς εγκλωβισμένοι εργαζόμενοι χωρίς μισθό και ένσημα)που σήμερα υπηρετούμε τον Φορέα υποδειγματικά ως υπάλληλοί του, που στηρίξαμε με σθένος την υλοποίηση του Κτηματολογίου και με τους αγώνες μας βάλαμε το λιθαράκι μας για να φτάσουμε στις σημερινές εξελίξεις, ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ τις παρατηρήσεις του Συλλόγου ΣΥΠΑΜ1 και φωνάζουμε ΟΧΙ σε υπαλλήλους δύο ταχυτήτων.

  • 13 Ιουλίου 2021, 15:33 | Νίκος

    Φίλοι Συκιωτες ξυπνήστε.Το Κτηματολόγιο θα τελειώσει και μαζί του θα τελειώσουμε κι εμείς.Δηλωστε στην πλατφόρμα τις προτάσεις σας και μιλήστε για τα προβλήματα σας. Είναι η τελευταία ευκαιρία.Αν δεν φωνάξετε δεν πρόκειται να σας δώσει σημασία κανείς.Η Αθήνα είναι μακριά μας και έχει τα δικά της προβλήματα να επιλύσει. Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες . Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά όλους μας .