ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ (Εκτός ΑΣΕΠ): Ειδικότητα ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ Βοηθών Διευθυντών Παραγωγής

Τίτλοι σπουδών και λοιπά απαιτούμενα (τυπικά & τυχόν πρόσθετα) προσόντα:

α.1. Πτυχίο Οικονοµικής κατεύθυνσης Α.Ε.Ι. ή το οµώνυµο πτυχίο ή δίπλωµα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστηµίου (ΕΑΠ) ΑΕΙ ή Προγραµµάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας ή
α.2. Πτυχίο Εμπορίας και Διαφήμισης (MARKETING) Τ.Ε.Ι. ή Προγραµµάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο και αντίστοιχο τίτλο της αλλοδαπής ή α.3. Δίπλωμα Επαγγελµατικής Κατάρτισης (ΟΕΕΚ), της ειδικότητας «Οργανωτικός Συντονιστής Παραγωγής» ή ισότιμο και αντίστοιχο τίτλο της αλλοδαπής και
β. Γνώση Χειρισµού Η/Υ στα αντικείµενα: α)επεξεργασίας κειµένων, β)υπο-λογιστικών φύλλων και γ)υπηρεσιών διαδικτύου.
γ. Εμπειρία δύο ετών σε ραδιοτηλεοπτικό φορέα, στο αντικείμενο της θέσης.

  • 28 Νοεμβρίου 2013, 22:59 | Γ.Π
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Να καταργηθεί η απαραίτητη προϋπηρεσία των 2 ετών. Αρκετοί νέοι, αποφοιτοι ΑΕΙ έχουν και μεταπτυχιακά στον συγκεκριμένο τομέα, αλλά εν μέσω της κρίσης, δεν τους δόθηκε η δυνατότητα να αποκτήσουν εμπειρία σε ραδιοτηλεοπτικό σταθμό, αφου όλοι οι σταθμοι προέβησαν σε περικοπές προσωπικού. Μην ρίχνετε άτομα με δυνατότητες και προοπτικές στα σκουπίδια.
    Αντ αυτού θα έπρεπε να ζητάτε αν κάποιος δεν έχει την απαιτούμενη επίσημη εμπειρία 2 ετών, να κατέχει την άδεια εξασκήσως του επαγγέλματος του βοηθού διευθυντή παραγωγής του Υπουργείου πολιτισμού.

  • 27 Νοεμβρίου 2013, 15:02 | Μαρία B.
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    ΤΟ ΠΡΟΣΟΝΤΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΣΚΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ….ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ, ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΕΦΟΣΟΝ (ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΝΑΦΕΡΩ) ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 13 ΧΡΟΝΩΝ (ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ) ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙΡΑ, ΓΝΩΣΗ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΡΑΦΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ.

  • 26 Νοεμβρίου 2013, 23:34 | Κ.Σ.
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ ΚΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ.