Άρθρο 06: Στοιχεία πρότασης

6.1 To αρχείο της πρότασης θα καταχωρηθεί ηλεκτρονικά σε μορφή PDF και θα περιλαμβάνει:
(β) Την Υπεύθυνη Δήλωση που προβλέπεται στο άρθρο 3 της παρούσας πρόσκλησης.
(γ) περιγραφή της κεντρικής ιδέας (concept), ενδεικτική σκαλέτα της διαδραστικής εκπομπής με αριθμό & τίτλους επεισοδίων ή δομή διάδρασης της εφαρμογής ή της ιστοσελίδας (interactive wireframe, mockup).
(δ) Σκηνοθετική προσέγγιση ή/και σενάριο εμπειρίας χρήσης (user experience scenario).
(ε) Κατάσταση προτεινόμενων βασικών συντελεστών και δήλωση ενδιαφέροντος/ δέσμευσης αυτών.
(Στ) Οικονομικά στοιχεία της πρότασης, αναλυτικό προϋπολογισμό και αναλυτικό χρηματοδοτικό πλάνο.
(ζ) Βιογραφικό σημείωμα και εργογραφία των βασικών συντελεστών της παραγωγής (σκηνοθέτη, σεναριογράφου, παραγωγού, ηθοποιών, παρουσιαστή/ών, αναλυτών-προγραμματιστών, κλπ).
(η) Συνοπτικό πλάνο προώθησης στα αντίστοιχα ηλεκτρονικά καταστήματα (app stores), στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ΝΕΡΙΤ και γενικότερα.
(θ) Η επιτροπή Προγράμματος έχει το δικαίωμα να ζητήσει ενδεικτικά δείγμα/πιλότο της παραγωγής όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.
(ι) Επιθυμητή είναι η επισύναψη σχετικής βιβλιογραφίας τεκμηρίωσης της επιχειρησιακής και τεχνικής λύσης που προτείνεται, όπως επίσης και η παράθεση παραδειγμάτων επιτυχούς εφαρμογής της διεθνώς.

6.2 Όλα τα βασικά στοιχεία των προτάσεων( ο μοναδικός κωδικός, η ονομασία, ο τίτλος κι η ημερομηνία υποβολής καθώς κι ο προϋπολογισμός της κάθε πρότασης) θα δημοσιοποιηθούν στον ιστότοπο της ΝΕΡΙΤ στις 18 Μαρτίου 2014.