Άρθρο 18 Επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον έντυπο και στον ηλεκτρονικό τύπο

 

Επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον έντυπο και στον ηλεκτρονικό τύπο, δύναται να εγγραφεί και στα δύο (2) Μητρώα, αντίστοιχα για κάθε μέσο που διατηρεί, υπό την προϋπόθεση ότι πληροί τις προϋποθέσεις εκάστου Μητρώου. Ειδικότερα, δύναται να υποβάλει τα δικαιολογητικά για αμφότερα τα Μητρώα και, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις που ορίζονται στις παρ. 4 και 5 του άρθρου 4 και τις παρ. 2 και 3 του άρθρου 11, εγγράφεται και λαμβάνει αριθμό πιστοποίησης και σήμα για τα μέσα της που εγγράφονται στο Μ.Ε.Τ. και αριθμό πιστοποίησης και σήμα για τα μέσα της που εγγράφονται στο Μ.Η.Τ..

  • 15 Σεπτεμβρίου 2022, 19:19 | ΕΙΗΕΑ

    Σχόλια – Παρατηρήσεις επί του άρθρου:

    Στο άρθρο 18 θεωρούμε ότι πρέπει να διευκρινιστεί ότι το κριτήριο του απασχολούμενου προσωπικού νοείται ότι πληρείται ακόμη και εάν οι εργαζόμενοι απασχολούνται παράλληλα σε έντυπα ή και ηλεκτρονικά μέσα της Επιχείρησης.

  • 14 Σεπτεμβρίου 2022, 16:39 | ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΕΔΙΠΤ)

    Άρθρο 18 Επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον έντυπο και στον ηλεκτρονικό τύπο Επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον έντυπο και στον ηλεκτρονικό τύπο, δύναται να εγγραφεί και στα δύο (2) Μητρώα, αντίστοιχα για κάθε μέσο που διατηρεί, υπό την προϋπόθεση ότι πληροί τις προϋποθέσεις εκάστου Μητρώου. Ειδικότερα, δύναται να υποβάλει τα δικαιολογητικά για αμφότερα τα Μητρώα και, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις που ορίζονται στις παρ. 4 και 5 του άρθρου 4 και τις παρ. 2 και 3 του άρθρου 11, εγγράφεται και λαμβάνει αριθμό πιστοποίησης και σήμα για τα μέσα της που εγγράφονται στο Μ.Ε.Τ. και αριθμό πιστοποίησης και σήμα για τα μέσα της που εγγράφονται στο Μ.Η.Τ..

    ΠΡΟΣΘΗΚΗ: Οι δημοσιογράφοι και το λοιπό προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων δύναται να απασχολούνται σε όλα τα μέσα της επιχείρησης.