Άρθρο 10: Μοριοδότηση Οπλιτών Θητείας

Με Κοινή Απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και κάθε συναρμόδιου Υπουργού, καθορίζονται οι όροι, οι προϋποθέσεις, οι δικαιούχοι, οι διαδικασίες και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια, προκειμένου η εκπλήρωση της στρατιωτικής θητείας και η άσκηση συγκεκριμένων καθηκόντων, κατά τη διάρκειά της, να παρέχει δυνατότητες μοριοδότησης ή αναγνωρισμένη προϋπηρεσία ή οποιαδήποτε άλλη δυνατότητα για τη συμφιλίωση της στρατιωτικής θητείας και της επαγγελματικής εξέλιξης.

  • 10 Ιουνίου 2015, 19:43 | ΚΟΥΛΙΖΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2008.
    ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΑΛΛΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΩ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  • 10 Ιουνίου 2015, 13:20 | Κώστας

    Η επέκταση σε άλλους επαγγελματικούς τομείς μπορεί να χρησιμποιηθεί για την κάλυψη διαχρονικών αδυναμιών του Κράτους (π.χ. κάλυψη θέσεων εκπαιδευτικών σε μικρονήσια), πλην όμως ελλοχεύει ο κίνδυνος για τις Ένοπλες Δυνάμες, στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς τους, να ξεφύγουν από το σκοπό της Εθνικής Άμυνας, όπως περιγράφεται στο άρθρο 1 του Ν. 2292/1995.