• Σχόλιο του χρήστη 'Αλεξάνδρα Μ.' | 17 Μαρτίου 2020, 14:48

    Οι επιχειρήσεις και γενικά οι καταναλωτές που παράγουν βιοαπόβλητα θα πρέπει να χρησιμοποιούν αποκλειστικά κομποστοποιήσιμες συσκευασίες και να τις απορρίπτουν υποχρεωτικά στους καφέ κάδους. Γιατί να υπάρχουν εξαιρέσεις? Τι διαφορά έχει ο φούρνος, με το κρεοπωλείο και το εστιατόριο ? Δεν θέλουμε να αξιοποιηθούν και να ανακυκλωθούν φυσικά όσα παραπάνω απόβλητα μπορούμε ? Καλύτερα να πηγαίνουν στις χωματερές ? Να γίνει συνήθεια σε όλους!