- Yπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας - http://www.opengov.gr/minenv -

Άρθρο 95 Έντυπη διαδικασία

Με απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας καθορίζονται οι εξαιρετικές περιπτώσεις για τις οποίες η υποβολή των προβλεπόμενων στο παρόντα νόμο δικαιολογητικών δύναται να γίνεται είτε απευθείας είτε με συστημένη επιστολή στην αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης ή στο ΚΕΠ του Δήμου και κάθε σχετική διαδικασία.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα (Ανοιχτό | Κλείσιμο)

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα Στο "Άρθρο 95 Έντυπη διαδικασία"

#1 Σχόλιο Από ΟΛΓΑ Στις 19 Σεπτέμβριος, 2016 @ 13:24

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ Η ΧΩΡΙς ΝΟΗΜΑ ΔΙΟΤΙ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡ. ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΕΕ!!!!!

#2 Σχόλιο Από ΓΑΡΔΙΚΗ Ευρυδίκη Στις 22 Σεπτέμβριος, 2016 @ 18:25

Η ομαλότητα διεξαγωγής της ηλεκτρονικής διαδικασίας υπαγωγής των αυθαιρεσιών στις διατάξεις τόσο του ν. 4014/11, όσο και στο ν. 4178/13 αποδεικνύει οτι δεν υπάρχει πια λόγος να επιστρέψουμε στην έντυπη υποβολή των δικαιολογητικών, με όλες τις σχετικές συνέπειες.

#3 Σχόλιο Από Λ. ΜΠΟΥΖΙΑΝΑ Στις 7 Οκτώβριος, 2016 @ 03:14

Με γνωστή την γραφειοκρατική διαχείριση, από τον μεγαλύτερο σχεδόν αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων, κάθε υπόθεσης που διεκπεραιώνεται από το Δημόσιο, και μάλιστα πολλές φορές με γνωστή την ερμηνεία των νόμων που κάνει ο κάθε υπάλληλος ή η κάθε υπηρεσία αντί για την εφαρμογή του νόμου, μάλλον είναι βήματα προς τα πίσω η έντυπη διαδικασία από κάθε άποψη: καθυστερήσεων, απώλειας χρόνου, εξόδων μετακίνησης, αδειοδότησης των δημοσίων υπαλλήλων, μη παρουσίας τους στις υπηρεσίες κατά τα ωράρια εργασίας, και πού να τους βρεις, κλπ, κλπ.