Άρθρο 27: Περιέλευση στο ΕΤΕΑ της περιουσίας του ΕΛΕΜ

Το σύνολο της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Ειδικού Λογαριασμού Επικούρησης Μελών Προσωπικού της Αγροτικής Τράπεζας (ΕΛΕΜ) του Ταμείου Υγείας Προσωπικού Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΤΥΠΑΤΕ) περιέρχεται στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ), χωρίς την καταβολή φόρου, τέλους ή δικαιώματος υπέρ του Δημοσίου, ΟΤΑ ή άλλων προσώπων.
Για τη μεταβίβαση της κυριότητας των ακινήτων, εκδίδεται διαπιστωτική πράξη από τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η οποία μεταγράφεται ατελώς στα βιβλία μεταγραφών των οικείων Υποθηκοφυλακείων ή Κτηματολογικών Γραφείων.
Εισφορές ασφαλισμένου και εργοδότη που νόμιμα καταβλήθηκαν στον ΕΛΕΜ μέχρι την έναρξη ισχύος του νόμου αυτού δεν επιστρέφονται.

  • 7 Ιουνίου 2015, 09:27 | ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ !!!… ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΤΕΛΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ … ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ … ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ??? ΤΙ ΛΕΕΙ Ο κ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ??? ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ !!!….

  • 7 Ιουνίου 2015, 08:25 | Γ. Σαπουνάς

    Πάλι πάνω στη πλάτη μας ρε παιδιά? Μας τσάκισαν! Κάνετε το ίδιο? Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να μαζέψετε τα αμάζευτα? Αφήστε τους ασφαλισμένους στο Ταμείο να αποφασίσουν για τη τύχη του!

  • 7 Ιουνίου 2015, 08:06 | Mαρια Τρυφων

    Ο ΕΛΕΜ αποτελεί ξεχωριστό λογαριασμό του ΤΥΠΑΤΕ,που είναι ένα αυταδιαχειριζομενο ταμείο.Ανήκει στα μέλη του και προοριζόταν για παροχή πρόσθετης επικουρισης.Οι εργαζόμενοι της ΑΤΕ είναι οι μόνοι υπάλληλοι που αντιμετωπίζονται ως δημόσιοι όταν πρόκειται για μειώσεις και ως ιδιωτικού δικαίου όταν πρόκειται πάλι για μειώσεις!Οι αδικίες σε βαρος μας διαδέχονται η μια την αλλη!Είμαστε οι μόνοι εργαζόμενοι σε ιδιώτη που έχουμε προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ,είμαστε οι μόνοι τραπέζουπαλληλοι που οι αμοιβές μας μειώθηκαν κάτω απο την σύμβαση της ΟΤΟΕ,είμαστε οι μόνοι που χάσαμε όλα μας τα δικαιώματα και υπογραψαμε κάτω απο πίεση μια σύμβαση εργασίας κουρελοχαρτο!Τα χρήματα και η περιουσία του ΕΛΕΜ ανήκουν στα μέλη του!Αλήθεια, όταν μιλουσατε για αποκατάσταση των αδικιων,αυτό εννοουσατε;Άλλα περιμέναμε και σε άλλα ελπιζαμε!

  • 7 Ιουνίου 2015, 08:31 | Ε.Β.

    Να αποσυρθεί άμεσα το άρθρο 27!!! Να σταματήσουν επιτέλους τα παιχνίδια στην πλάτη των υπαλλήλων της πρώην ΑΤΕ!!!!! Δεν μας αξίζουν σε έναν οργανισμό που δώσαμε και την ψυχή μας!!!!

  • 7 Ιουνίου 2015, 08:37 | Ελευθερια Κορινη

    Να αποσυρθει αμεσα το αρθρο 27!!!Οχι αλλες αποφασεις ερημην!Οχι αλλη αδικια σε βαρος των υπαλληλων της Αγροτικης!!

  • 7 Ιουνίου 2015, 08:07 | ΣΟΦΙΑΔΕΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

    ΝΤΡΟΠΗ/ΑΙΣΧΟΣ!!!!
    Οι εργαζόμενοι στην ΑΤΕ ήταν οι πρώτοι που θυσιάστηκαν για τα συμφέροντα του μνημονίου,των τοκογλύφων και τα δάνεια των δυο μεγάλων κομμάτων. Μετά από 30 χρόνια δουλειάς μείναμε άνεργοι, μη συνταξιοδοτημένοι και ανασφάλιστοι.
    Η περιουσία του ΕΛΕΜ ΑΝΉΚΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ.Το άρθρο να αποσυρθεί πάραυτα. Ενωμένοι θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα αγωνιστούμε μέχρι να το πετύχουμε.

  • 7 Ιουνίου 2015, 02:21 | Τσονόπουλος Παναγιώτης

    Τ παρών άρθρο με αντικείμενο τη μεταφορά της περιουσίας του Ε.Λ.Ε.Μ. στο Ε.Τ.Ε.Α. ελπίζω να οφείλεται σε ελλειπή πληροφόρηση των υπηρεσιών του υπουργείου σχετικά με τον Ε.Λ.Ε.Μ.. Εκθέτει την κυβέρνηση και ελπίζω να διορθωθεί συντόμως. Η περιουσία του Ε.Λ.Ε.Μ. προέρχεται αποκλειστικά από εισφορές των υπαλλήλων της πρώην Α.Τ.Ε. (και του πρώην εργοδότη τους) προοριζόμενη για την επικούρησή τους. Επομένως τα καταβληθέντα χρήματα αν δεν χρησιμοποιηθούν για το σκοπό τον οποίο προορίζονται, πρέπει να επιστραφούν σε όσους τα εισέφεραν στον Ε.Λ.Ε.Μ. μέχρι το 2006.

  • 7 Ιουνίου 2015, 01:22 | Καλη Αποστ

    Μα είναι αυτοί που διαφωνούσαν για το ξεπούλημα της ΑΤΕ;;; Και τώρα….συνεχίζουν τα ίδια;;;Γιατί;;; τις εισφορές μας;;;Πρέπει να αποσυρθεί το άρθρο και φυσικά ας ρίξουν και μια ματιά στα παλιά εκεί την 27/7/2012.!!!!Να μας δώσουν το 50% της αποζημίωσης και τα δεδουλευμένα μας!!Να αποσυρθεί το άρθρο 27 ….επιτέλους ας αλλάξει και κάτι!!!

  • 7 Ιουνίου 2015, 00:19 | Κ. Δ.

    ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ :»….Μια κυβέρνηση της Αριστεράς αποσκοπεί να σταματήσει τον κοινωνικό και οικονομικό κατήφορο που επέβαλαν στην Ελλάδα οι δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού και των μνημονίων, να εξαλείψει τη διαπλοκή και τη διαφθορά, να μεταρρυθμίσει ριζικά και δημοκρατικά το κράτος και τους θεσμούς του, και να ανοίξει μια νέα πορεία….» (αποσπ από την ιδρυτ. διακηρυξη του ΣΥΡΙΖΑ) ΤΟ ΑΡΘΡΟ 27 ΑΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ

  • 7 Ιουνίου 2015, 00:59 | Ηρώ Φίλη

    Σήμερα, για άλλη μία φορά, οι εργαζόμενοι της πρώην ΑΤΕ, προδινόμαστε αυτή τη φορά από την σημερινή Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που θέλει να εμφανίζεται προστάτης των κοινωνικών και ανθρώπινων δικαιωμάτων, με την απόπειρά της να υφαρπάξει ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ των ασφαλισμένων του αυτοδιαχειριζόμενου ταμείου ΕΛΕΜ.

    Κύριοι της σημερινής Κυβέρνησης, πριν 3 χρόνια, οι περισσότεροι από εσάς, ήσασταν μαζί μας στις κινητοποιήσεις και διαρρηγνύατε τα ιμάτιά σας ότι έχει γίνει έγκλημα στην ΑΤΕ και στους εργαζόμενούς της.

    Σήμερα, που γίνατε Υπουργοί και έχετε τη δυνατότητα να αποκαταστήσετε αμέσως τις αδικίες και τη βλάβη, που έχουμε υποστεί, ΔΕΝ βάζετε όχι μόνον μία υπογραφή σε Υπουργική Απόφαση για να πάρουμε τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις απόλυσης, που μας οφείλονται, ΑΛΛΑ ΤΟΛΜΑΤΕ να νομοθετήστε για να ΛΗΣΤΕΨΕΤΕ την ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ του αυτοδιαχειριζόμενου ταμείου μας ΕΛΕΜ.

    Με τον ίδιο τρόπο πριν δυόμισι μήνες με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου χαρίσατε 30 εκατ. € από το ταμείο της υπό εκκαθάρισης ΑΤΕ, χωρίς πρώτα να εξοφλήσετε αυτούς που σε κάθε άλλη εκκαθάριση είναι προνομιούχοι πιστωτές και εξοφλούνται πρώτοι, και είναι ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.

    ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ και ΜΗΝ ΞΑΝΑΑΝΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ.

    Σε διαφορετική περίπτωση, η πράξη σας θα είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΗΣΤΕΙΑ, που συναντάται ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΡΧΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ, που κυβερνούν με το «αποφασίζομεν και διατάσσομεν».

  • 6 Ιουνίου 2015, 23:57 | Μαίρη Ζαπάντη

    ΝΤΡΟΠΗ!!!Να αποσυρθεί άμεσα το άρθρο 27, που παραχωρεί τις εισφορές των εργαζομένων στο όνομα της Κοινωνικής Πολιτικής! Η περιουσία του ΕΛΕΜ ανήκει στα μέλη του!!

  • 6 Ιουνίου 2015, 23:03 | Μαίρη Ζαπάντη

    ΝΤΡΟΠΗ! Η περιουσία του ΕΛΕΜ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ! Το άρθρο 27 που παραχωρεί τις εισφορές των εργαζομένων στο όνομα της κοινωνικής πολιτικής, ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ.

  • Η ληστεία του ΕΛΕΜ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

    05-06-2015

    Στην απίστευτη πράξη “περιέλευσης με νόμο του συνόλου της ακίνητης και κινητής περιουσίας του ΕΛΕΜ στο ΕΤΑΤ”, ΔΕΝ μπορούμε να παραμείνουμε απαθείς!

    Για εμάς είναι ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, και ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ μία Κυβέρνηση να υφαρπάζει με τέτοιο ιταμό τρόπο ΙΔΙΩΤΙΚΗ περιουσία, που ταυτίζεται με ένα αυτοδιαχειριζόμενο ταμείο ασφαλισμένων, και μάλιστα του πολύπαθους χώρου των εργαζομένων της Αγροτικής Τράπεζας!!!

    Πολύ περισσότερο, όμως, εξευτελιστικό και ντροπιαστικό αποτελεί το γεγονός αυτό για μια Κυβέρνηση, η οποία κατ΄ επίφαση και με μπόλικο κατά τα φαινόμενα λαϊκισμό και ψεύδη εμφανιζόταν ως δήθεν σωματοφύλακας των κοινωνικών δικαιωμάτων του λαού μας.

    ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ για την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ΑΓΩΝΑΣ και ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ για εμάς (τους εργαζόμενους της πρώην ΑΤΕ).

    Από τη Δευτέρα ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι της πρώην ΑΤΕ, έξω από κομματικές και ιδεολογικές ταμπέλες, θα σταθούμε απέναντι σε αυτή την κυβερνητική λαίλαπα, που απειλεί να εξαφανίσει ό,τι μας έχει απομείνει: τη δυνατότητα να έχουμε μία αξιοπρεπή συμπληρωματική παροχή εν όψει των πενιχρών μελλοντικών επικουρικών (και όχι μόνον) συντάξεων και του εντελώς αβέβαιου ασφαλιστικού μας μέλλοντος.

    Η απάντησή μας θα είναι ΑΜΕΣΗ εάν η ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ. Κινητοποιήσεις και παραστάσεις διαμαρτυρίας όλων των συλλόγων μας εν ενεργεία και συνταξιούχων, με τη στήριξη της ΟΤΟΕ και της ΓΣΕΕ, και οι νομικές ενέργειες με όλους τους νομικούς μας συμβούλους, που επιβάλλονται.

    ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ

  • 6 Ιουνίου 2015, 23:10 | Παναγιωτης Τσαπρουνης

    Κατω τα χερια απο τα χρηματα μας , ο ΕΛΕΜ ανηκει στους Αγροτικαριους , Ντροπη και Αισχος…φτανει πια τοση αδικια…οχι και εσεις παιχνιδι με τις ζωες μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 6 Ιουνίου 2015, 23:27 | Νικολαίδου Ρούλα

    Ντροπή, άλλα μας τάζατε προεκλογικά, σας στηρίξαμε και τώρα αρπάζετε και τις εισφορές τόσων χρόνων δουλειάς. Να αποσυρθεί άμεσα.

  • 6 Ιουνίου 2015, 23:42 | ΑΛΕΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ

    ΑΙΣΧΟΣ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ,ΔΙΚΑΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΤΕ!! ΑΙΣΧΟΣ!!! Κα ΔΙΑΛΕΤΗ , ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥΥ ΓΙ ΑΥΤΟ?

  • 6 Ιουνίου 2015, 23:35 | ΔΩΡΑ ΜΕΡΓΙΑΝΝΗ

    ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 27 ΑΜΕΣΑ….

  • 6 Ιουνίου 2015, 23:03 | ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΜΑΝΙΔΗΣ

    ΑΙΣΧΟΣ & ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ! ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΨΕΥΤΙΑ, ΚΛΕΨΙΑ & ΥΠΟΚΡΗΣΙΑ. ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ. ΑΙΣΧΟΣ & ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΚΛΟΥΒΙΕΣ ΣΑΝ & ΕΣΑΣ. ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΖΗΤΑΜΕ & ΟΧΙ ΖΗΤΙΑΝΙΑ. ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 27 ΤΩΡΑ. ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΞΑΤΕ & ΤΗΝ ΣΒΗΣΑΤΕ, ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ & ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ. ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ!

  • 6 Ιουνίου 2015, 22:21 | BALALI EIRINI

    Άλλο ένα χτύπημα στους εργαζόμενους της πρώην ΑΤΕ και αυτή τη φορά από κεί που δεν το περιμέναμε!Μια αριστερή κυβέρνηση,προσδοκούσαμε ότι κάπως θα αποκαθιστούσε την αδικία.Και αντί για επανασύσταση της ΑΤΕ,όπως είχε υποσχεθεί,αντί για καταβολή των δεδουλευμένων και του υπολοίπου 50% της δικαιούμενης αποζημίωσης,αντί της αναμενόμενης και πολυπόθητης κοινωνικής πολιτικής,έρχεται αυτό το κατάπτυστο άρθρο 27, που επιβουλεύεται την περιουσία των εργαζομένων ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

  • 6 Ιουνίου 2015, 22:40 | Χατζοπούλου Σμαρώ

    Eίναι παράφορη αδικία η μεταβίβαση της περιουσίας του ΕΛΕΜ στο ΕΤΕΑ.Είναι ανέντιμο να κλέβετε τα δεδουλευμένα και τις εισφορές των πρώην εργαζομένων της ΑΤΕbank. Οι εργαζόμενοι της ΑΤΕ θυσιάστηκαν μαζί με την Τράπεζα για να καλυφθούν οι οικονομικές ατασθαλίες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Υλοποιώντας το άρθρο 27 αποδεικνύετε οτι δεν διαφέρετε καθόλου από τα παραπάνω κόματα.Αμεσα πρέπει το άρθρο 27 να αποσυρθεί και όχι μόνο. Πρέπει να ενσκύψετε και να ασχοληθείτε και με τα λοιπά προβλήματα που δημιούργησε η πώληση της ΑΤΕ στους εργαζόμενους(απώλεια του Ταμείου Υγείας, καταβολή αποζημίωσης κ.τ.λ.).

  • 6 Ιουνίου 2015, 22:39 | ΦΡΕΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

    Ακόμα μια «πραξικοπηματικού τύπου» απόφαση που βρίσκουν μπροστά τους όσοι εργάσθηκαν στην Αγροτική Τράπεζα…Είναι άδικο και δεν πρέπει να υλοποιηθεί.

  • 6 Ιουνίου 2015, 22:09 | Μ. Σ

    Απαράδεκτο να οικειοποιηθούν Τις εισφορές μας . Γιατί αυτό το μένος για τους εργαζόμενους της ΑΤΕ;

  • 6 Ιουνίου 2015, 22:38 | Απεγνωσμένη…

    ….όχι άλλες αδικίες στους υπαλλήλους της αγροτικής τράπεζας πια..ΕΛΕΟΣ!!

  • 6 Ιουνίου 2015, 22:18 | Ελένη Τσαφαρα

    Η περιουσία του ΕΛΕΜ ανήκει στους ασφαλισμενους! Κάτω τα χέρια από τις εισφορές εργαζομένων και συνταξιούχων! Ήδη υποστηκαμε τις μεγαλύτερες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις!!! Αμεση απόσυρση του άρθρου 27.

  • 6 Ιουνίου 2015, 22:23 | ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΚΟΝ

    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ , ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ..ΚΥΡΙΟΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΙΞΑΜΕ , ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΜ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!!ΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ , ΜΕ ΜΙΣΗ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ…ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ , ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ…ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΩΡΑ Η ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

  • 6 Ιουνίου 2015, 22:44 | Αννα Κομνηνου

    Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΕΜ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ . ΝΤΡΟΠΗ!

  • 6 Ιουνίου 2015, 22:12 | γκικα μαρια

    ο ελεμ ειναι επικουρικο με αποκλειστικες εισφορες των εργαζομενων της ατε αλλη μια ληστεια σε βαρος των εργαζομενων τις ατε δεν θα περασει κατω τα χερια απο το ταμειο τους

  • 6 Ιουνίου 2015, 22:07 | ΠΑΝΤΟΥ ΒΑΣ

    ποσα θα πρεπει να πληρωσουμε γιατι εργαστηκαμε στην Αγροτικη Τράπεζα που τόσο ευκολα την ξεπουλησατε ολοι σας. Ποση αδικια, χαθηκαν ονειρα χάθηκαν καριερες χάθηκαν μισθοι αποζημειώσεις και τώρα χάνονται και οι εισφορές μας. Στο ονομα ποιας δικαιοσύνης βάζετε χερι στα χρήματά μας. Μην τολμήσετε. Θα ειναι και οι τελευταιες σας ενεργειες.

  • 6 Ιουνίου 2015, 22:38 | ΜΑΡΙΑ ΑΔΑΜΟΥ

    «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΜ» Ο ΕΛΕΜ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΕ

  • 6 Ιουνίου 2015, 22:07 | Π.Γ

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΜ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

  • 6 Ιουνίου 2015, 21:09 | E.D.

    Ντροπή, φτάνει πια!!! Από εσάς δεν το περιμέναμε…αφήστε τον ιδρώτα μας και ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΜΕΣΑ. Αρκετά έχουμε περάσει και αντιμετωπίζουμε καθημερινά ….δεν είμαστε εμείς οι τραπεζίτες

  • 6 Ιουνίου 2015, 20:44 | ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΝΗ-ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΓΙΑΤΣΟΥ

    ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ (ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ) ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΟ Η ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΤΕ;ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Η ΑΔΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΛΕΜ.ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 27 ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΜΑΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΓΑΛΕΤΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΣΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΤΕ, ΠΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

  • 6 Ιουνίου 2015, 19:26 | Τζωρτζάτος Νίκος

    ΝΤΡΟΠΗ.Σας ψήφισε ο ελληνικός λαος γιά δικαίωση τών κόπων τών εργαζομενων καί όχι να τούς πάρετε και αυτά που τους ανήκουν.Να αποσύρετε τώρα τό αθρο 27.

  • 6 Ιουνίου 2015, 18:42 | Βασιλική Στριφτόμπολα

    Περίμενα να κανετε εξεταστική για την πώληση της ΑΤΕ αντ’ αυτού παίρνετε τις δικές μας εισφορές.Μας χρωστάνε τα δεδουλευμένα, το 50% της αποζημίωσης, μας πετάξανε στο δρόμο μέσα σε μια νύχτα, μας πήρανε τις ζωές μας. Θα μας πάρετε και τις ελπίδες μας; Πέστε μας που διαφέρετε από τους προηγούμενους αλήτες; Να αποσυρθεί άμεσα και να μην το ξαναφέρετε με κανένα τρόπο.

  • 6 Ιουνίου 2015, 18:31 | Αντώνης Ξυνός

    ΝΤΡΟΠΗ κάτω τα χέρια δεν είναι δικά σας χρήματα. Κάναμε αγώνα για να διώξουμε τους άλλους και εσείς μας προδίδετε. Μην τολμήσετε είμαστε πολλοί και θα το πληρώσετε ακριβά ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ πάρτε πίσω το άρθρο εξαφανίστε το.

  • 6 Ιουνίου 2015, 17:00 | Ν.Τ.

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ!!!!!Ας μην τολμήσουν και αυτοί να μας κοροιδέψουν και να μας πουλήσουν όπως έκαναν και οι προκάτοχοί τους δωρίζοντας στο φίλο τους σε μια νύχτα την ΑΤΕ !!!!!Έτσι νύχτα θα φάνε και τα λεφτά των εργαζομένων της???? Δεν πιστεύω οτι θα περάσει τελικά κάτι τέτοιο! Ελπίζω δηλ……Ας μην το επιτρέψουμε!!!!!

  • 6 Ιουνίου 2015, 17:02 | ελευθεριαδης γεωργιος

    οχι αλλη αδικια στους πρωην εργαζομενους στην αγροτικη τραπεζα. εργαστηκαμε χρονια στην αγροτικη τραπεζα και καποιοι αποφασισαν να διαλυσουν τα παντα .μας πηραν τα παντα . μας οφειλουν πολλλλλα. απο 27-7-2012 γινεται μια …γενοκτονια των υπαλληλων της ατε .οχι αλλο .

  • 6 Ιουνίου 2015, 17:05 | Α.Ξ.

    Οι τραπεζουπάλληλοι που υπέστησαν τις μεγάλυτερες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις λόγω της κρίσης, είναι της Αγροτικής, επειδή έπρεπε να συνεισφέρουν για τη σωτηρία της Τράπεζας που υπηρετούσαν. Το αποτέλεσμα των θυσίων ήταν το ξεπούλημα της Αγροτικής από τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Εκεί που οι απολυμένοι της ΑΤΕ δεν έχουν ακόμη λάβει το 50% της αποζημίωσης τους και τα δεδουλευμένα τους, έρχεται η σημερινή κυβέρνηση να μας πάρει και τις εισφορές στον ΕΛΕΜ. ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ.

  • 6 Ιουνίου 2015, 17:02 | ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΟΜΙΚΟΣ

    Αλλη μια μαυρη Παρασκευη για τους ταλαιπωρους της ΑΤΕ . Να αποσυρθει το αρθρο 27. Τα εχουμε χασει ολα πια . Μη μας κτυπατε αλλο , οχι τουλαχιστον εσεις . Ουτε καν ολοκληρη την αποζημιωση δεν εχουμε λαβει ελεος .

  • 6 Ιουνίου 2015, 17:22 | καμτσιωρας αγγελος

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΧΕΡΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ? ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ Μ ΑΡΕΣΕΙ. ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΜΩΡΙΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ 5500 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ. ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 50% ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ….ΝΤΡΟΠΗ…ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ…..

  • 6 Ιουνίου 2015, 17:18 | ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΤΕ εν μια νυκτι και του ομιλου της, μετα απο απαραδεκτες & χυδαιες σμπεριφορες απο τους νεους εργοδότες ,οι οποιοι μας προσελαβαν ως νεους υπαλληλους και οχι με τους βαθμους μας και γενικα με τα δικαιωματα μας , μετα απο πολεμο νευρων & εξαθλιωση που υποστηκαμε απο την ΝΕΑ ΥΠΕΡΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ , εφοσον αναγκαστηκαμε να φυγουμε με την διαδικασια της εθελουσιας εξοδου, ( οπου ολως περιεργως τα χρηματα της εθελουσιας ηταν ακριβως το ποσο της αυτασφλισης ), αναμενοντας να εισπραξουμε το υπολοιπο 50% ΤΗς ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗς ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΕ υπο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ,τις επιστροφες απο τους λογαριασμους εξερχομενων μελων ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ, περιμενουμε την νεα κυβερνηση του λαου – εργατη, να μας δικαιωσει.
    Αν’ αυτου , οχι μονο δικαιονωμαστε, αλλα μας παιρνετε και τα ρεστα μας,! ειμαστε στην ουσια ανεργοι , οπου δεν μπορουμε ουτε επιδομα ανεργιας απο τον ΟΑΕΔ να εχουμε( λογω εθελουσιας), τις αποζημιωσεις μας δεν τις εχουμε παρει , τις εισφορες μας οχι. Αυτα τα αποθεματικα ειναι μονο δικα μας ,οπως και ταπεριουσιακα στοιχεια , κανενα δικαιωμα δεν εχετε , ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΜΕΣΑ !
    ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΗΝ Ε.Β.Ζ !!!!!!! ΜΙΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΤΕΥΤΛΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ?? ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΒΖ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ??ΠΟΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ???& ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΑΜΠΛΩ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ?? ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΜΕΣΑ – ΤΩΡΑ !!!

  • 6 Ιουνίου 2015, 16:38 | ΒΑΣΜΑΤΖΗ ΓΑΛΑΤΕΙΑ

    Να αποσυρθει αμεσα το αρθρο 27! Θιγει για ακομα μια φορα τους πολυπαθους υπαλληλους της ΑΤΕΒΑΝΚ που τοσο σκανδαλωδως χαρισηκε στης 27/7/2012 στην Τρ.Πειραιως. Οχι αλλες κλοπες σε βαρος μας! Σας στηριζουμε και εισπραττουμε πολεμο για αλλη μια φορα

  • 6 Ιουνίου 2015, 16:31 | ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

    Όχι άλλη αδικία, όχι άλλη μια ληστεία. Η ΑΤΕ ξεπουλήθηκε μέσα σε μια νύχτα με επαίσχυντους όρους για το σύνολο των ελλήνων πολιτών. μετά από 31 χρόνια δουλειάς μείναμε άνεργοι, μη συνταξιοδοτημένοι και ανασφάλιστοι/ η περιουσία του ΕΛΕΜ ΑΝΉΚΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ. Το άρθρο που παραχωρεί τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ περιουσία πρέπει να αποσυρθεί πάραυτα.

  • 6 Ιουνίου 2015, 14:33 | ΕΛΕΝΗ ΦΩΣΚΟΛΟΥ

    Πιστεύω ότι στο τέλος θα υπερισχύσει η λογική και το άρθρο θα αποσυρθεί.
    Ενωμένοι θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα αγωνιστούμε μέχρι να το πετύχουμε.

  • 6 Ιουνίου 2015, 13:35 | Άννα Σταύρακα

    Νοιώσαμε, βαθιά στο πετσί μας και τη ζωή μας, το ξεπούλημα της ΑΤΕ. Άλλοι περάσαμε και από Ταμείο Ανεργίας, δεν πήραμε και την εθελουσία…, αλλά σταδιακά ποσοστά επί του ποσού των εφάπαξ και της αποζημίωσης (για να καταλήξουμε βέβαια σε μια όλως κουτσουρεμένη σύνταξη). Και ενώ περιμέναμε να δούμε «άσπρο» φως, από την αριστερή σας κυβέρνηση(κυβέρνηση του λαού…) σχετικά με τα δεδουλευμένα μας και το υπόλοιπο 50% της αποζημίωσης, έρχεται καταπέλτης το ανωτέρω. Δηλαδή βάζετε χέρι σε εισφορές εργαζομένων; Μα ο ΕΛΕΜ (ενταγμένος στο ΤΥΠΑΤΕ), δεν είναι ΝΠΙΔ, ή ενεργείτε κατά το δοκούν; Μα πού είναι σήμερα οι (συν)αγωνιστές στις πορείες και τους αγώνες μας, Λαφαζάνης, Βαλαβάνη; Πού πήγαν οι αγορεύσεις εκ του βήματος της βουλής, για το ανήθικο του ξεπουλήματος και το «πραξικόπημα» που διεπράχθει; Άραγε, όλα είναι σκόνη στον αέρα;

  • 6 Ιουνίου 2015, 09:05 | Π. T

    Na επιστρέψουν πίσω οι ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ τα κλεμένα και οι καινούργιοι να ψάξουν αυτούς και οχι να αρπάζουν εισφορές χρόνων απο εργαζόμενους.Ειναι κρίμα και η τελευταία μας ελπίδα να πεθάνει απο τους για πρώτη φορά εριστερή κυβέρνηση.

  • 6 Ιουνίου 2015, 09:01 | Σ. Δ.

    Μετα το ξεπουλιμα της ΑΤΕ και τις τοσες αδικιες των εργαζομενων της (μη καταβολη των δεδουλευμενω,50%της αποζημιωσης και τοσα αλλα)και την ελπιδα οτι κατι θα αλλάξει, ερχεται η Νεα ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να αρπάξει με το αρθρο 27, οτι απέμεινε απο την περιουσια των εργαζομενων,τα χρηματα του ΕΛΕΜ, που ειναι εισφορες των εργαζομενων, ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΜ,αυτη ειναι η κοινωνικη πολιτικη της Κυβερνησης και η δικαιωση που περιμεναμε μετα το χαρισμα της ΑΤΕ ειναι ντροπη για μια αριστερη Κυβερνηση.

  • 6 Ιουνίου 2015, 07:47 | ΕΡΑΤΩ ΚΟΤΣΙΚΑ

    Ντροπη και αισχος απο μια υποτιθεται αριστερη κυβερνηση,να κλεβει την περιουσια των εργαζομενων,ειδικα οταν τους χρωσταει το 50% της αποζημιωσης και τα δεδουλευμενα.Οι εργαζομενοι στην ΑΤΕ ηταν οι πρωτοι που θυσιαστηκων για τα συμφεροντα του μνημονιου,των τοκογλυφων και τα δανεια των δυο μεγαλων κομματων.Η αδικια που ζουμε σχεδον τρια χρονια εχει ατσαλωσει την δυναμη μας, την μαχητικοτητα μας, γιαυτο να ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ!

  • 5 Ιουνίου 2015, 22:12 | Ε.Κ.

    ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΦΟΡΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ(ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ, ΚΑΤΑΒΟΛΗ 50% ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΜΑΣ) ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΜ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 27 ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.ΝΤΡΟΠΗ -ΝΤΡΟΠΗ-ΝΤΡΟΠΗ.

  • 5 Ιουνίου 2015, 19:25 | Καρυώτη Ήβα

    Ότι δε μας έκλεψε η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ μας το παίρνει Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
    Ότι δεν τολμάτε να πάρετε από τους τραπεζίτες τα παίρνετε με μεγάλη ευκολία από την περιουσία των εργαζόμενων, τα ταμεία, τις συντάξεις και τους μισθούς μας.
    ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ!!!