Σχέδιο Δράσης OGP OGP

Άρθρο 17: Ρυθμίσεις διορισμών και πλήρωσης θέσεων των φορέων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων από τους επιτυχόντες των προκηρυχθέντων από το Α.Σ.Ε.Π. διαγωνισμών με τις Προκηρύξεις 8Κ/2008 και 9Κ/2008

1. Οι επιτυχόντες του διαγωνισμού της υπ’ αριθμ. 9Κ/2008 προκήρυξης του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΦΕΚ 575/03.11.2008 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), οι οποίοι απολύθηκαν δυνάμει των υπ’ αριθμ. 2303, 2304, 2305, 2307, 2308, 2309, 2312, 2313, 2314/2012 αποφάσεων του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών (Τμήμα Ζ’ Ακυρωτικό), προσλαμβάνονται κατά προτεραιότητα σε φορείς του Υπουργείου Εργασίας. Η πρόσληψη γίνεται, κατά τη σειρά του σχετικού πίνακα κατάταξης, μετά από την ολοκλήρωση του διορισμού όλων των επιτυχόντων του διαγωνισμού της υπ’ αριθμ. 8Κ/2008 προκήρυξης του ΑΣΕΠ, στις κενές οργανικές θέσεις του Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ.
2. Οι προσλαμβανόμενοι καταλαμβάνουν κενές οργανικές θέσεις για τον κλάδο Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και ειδικότητας Διοικητικού – Λογιστικού και για τον κλάδο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ειδικότητα Διοικητικών Γραμματέων.
3. Η πρόσληψη προσωπικού, κλάδου Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και ειδικότητας Διοικητικού – Λογιστικού και κλάδου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ειδικότητας Διοικητικών Γραμματέων, σε φορείς του Υπουργείου Εργασίας, γίνεται κατά προτεραιότητα με επιτυχόντες του διαγωνισμού της υπ’ αριθμ. 9Κ/2008 προκήρυξης του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού, κατά τη σειρά του Πίνακα Κατάταξης.

  • 9 Οκτωβρίου 2013, 15:18 | ΧΑΡΙΤΟΥ Δ.

    ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ.ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB : https://www.facebook.com/groups/Adioristoi.ASEP/1405889709642086/?notif_t=group_comment

  • 9 Οκτωβρίου 2013, 15:34 | Επιτυχόντες ΑΣΕΠ

    Όλες οι προκηρύξεις ΑΣΕΠ διέπονται κάτω από τους ίδιους νόμους οπότε πρέπει να υπάρξει άμεση απορρόφηση όλων των επιτυχόντων προκηρύξεων ΑΣΕΠ σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα (μικρότερου του έτους) με έμφαση στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες (μακροχρόνια άνεργοι κτλ).

  • ΌΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ

    ΔΕΝ πρέπει να γίνονται μεροληπτικοί διορισμοί ανά ΠΡΟΚΉΡΥΞΉ.

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΎΞΕΙΣ!!!

    Κατά τα άλλα δείτε ότι έχει γράψει και η Eλένη και επιτέλους κάντε κάτι στα ΣΟΒΑΡΑ.

    «Για την ακρίβεια να αφήνουμε όλες τις άλλες Κ και Μ και να ασχολούμαστε μόνο με 2 όπου στην 1 διορίστηκαν με δικαστήριο και την άλλη τους απολύσατε λόγω της απόφασης του δικαστηρίου. Αλήθεια αυτούς που απολύσατε με ποια προκήρυξη τους διορίζεται στο ΙΚΑ; Δεν θα έπρεπε έστω και τυπικά να υπάρξει προκήρυξη ΑΣΕΠ και ας αφορά αυτά τα άτομα; Κακώς δεν διορίστηκαν στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ.

    Όμως το δικαστήριο έλεγε ότι κακώς διορίστηκαν και στο ΙΚΑ!!!

    Και με όλους τους άλλους με προγενέστερες προκηρύξεις;

    Η απόφαση Θα έπρεπε να συνταχθεί ως εξής:

    1. Αντί του «Ρυθμίσεις διορισμών και πλήρωσης θέσεων των φορέων κλπ προκηρύξεων 8k και 9κ ΑΣΕΠ κλπ»

    Ο τίτλος Θα έπρεπε να είναι «Ρυθμίσεις διορισμών και πλήρωσης θέσεων των φορέων όλων των προκηρύξεων ΑΣΕΠ»

    2. Το κείμενο ως εξής:
    «Κατ’ εφαρμογή του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και των νομών και ειδικά ότι αφορά:
    1. Την χρηστή διοίκηση
    2. Της προστασίας της δικαιολογημένης εμπιστοσύνης του καλόπιστου διοικούμενου προς το κράτος
    3. Την εφαρμογή και τήρηση των άρθρων 4 και 106 του Συντάγματος, την αρχή της ισότητα, της αξιοκρατίας και την αναλογικότητας.
    4. Του πρωτοκόλλου στο άρθρο 1 του Πρώτου Πρόσθετου Πρωτοκόλλου της ΕΣΔΑ (άρση της παραβίασης του)

    διορίζονται με προτεραιότητα χρονική σειρά των τελικών αποτελεσμάτων και των αποφάσεων ΑΣΕΠ όλοι οι διοριστέοι των προκηρύξεων Κ και Μ από το 2009 και μετά.»

    Τώρα αν θέλετε αναλογίες εδώ και 4 χρόνια και βάλε δεν σας εμπόδιζε κανείς.

    Εφαρμόστε π.χ. την 1-5 που ποτέ στην πραγματικότητα δεν εφαρμόστηκε αναλογικά για τους διοριστέους, αλλιώς θα έπρεπε να είχαν διοριστεί, μιας και είναι πολλοί λιγότεροι από αυτούς που αναφέρονται.
    =======

    Είναι απλά τα πράγματα και θα πρέπει επιτέλους να βγουν οι Ροζ παρωπίδες μεροληπτικής μεταχείρισης των πολιτών.

    Αν προγραμματικά υπάρχει ενδιαφέρον για μεταρρύθμιση τότε:

    ΑΠΛΑ πράγματα

    1. ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΝΟΜΊΑ

    Βάλτε κόσμο να ασχοληθεί με την απλοποίηση των νόμων. Να μην υπάρχει 1 νόμος με ένα σωρό εφαρμοστικούς και Προεδρικά διατάγματα και άπειρες σε άσχετα νομοθετήματα τροποποιήσεις.

    2. Εφαρμόστε του ΝΟΜΟΥΣ

    3. Τηρήστε το ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    Τόσο απλά.»

  • 9 Οκτωβρίου 2013, 14:10 | Georgia Koumanioti

    Καλημέρα στην ομάδα του Open Gov. και βέβαια σε όλο το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, καθώς από αυτό εξαρτάται η καθημερινότητα 300 και κάτι πολιτών του Case Study 9Κ/2008.

    Εύκολα διαπιστώνετε πως είμαι μια «τέως υπάλληλος» (όπως αναφέρεται στο επίσημο Πιστοποιητικό Υπηρεσιακών Μεταβολών) του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

    Δεν είναι δύσκολο να υποθέσετε πως εγώ και οι λοιποί θιγμένοι της 9Κ/2008 προκήρυξης ζητούμε από τον Υπουργό κ. Μητσοτάκη, να διευθετήσει άμεσα το διοικητικό πρόβλημα της 9Κ/2008 που παρουσιάστηκε στη Δημόσια Διοίκηση, μέσω του συγκεκριμένου Σχέδιου Νόμου «Ρυθμίσεις Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και άλλες διατάξεις».

    Θα ήθελα να θέσω υπόψη σας τα εξής:
    1)Γιατί καθυστέρησε από τον Ιούνιο η ψήφιση του συγκεκριμένου άρθρου, ενώ ήταν ήδη έτοιμο το άρθρο και γι’αυτό τον λόγο αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Συμβουλίου της Επικρατείας?

    2)Παρακαλώ να τροποποιήσετε το άρθρο 17 όπως οι νομικοί μας σύμβουλοι έχουν ήδη προτείνει, ούτως ώστε να διασφαλίσουμε το γεγονός πως μελλοντικά δεν θα υπάρξει κάποιο άλλο «νομοθετικό/δικαστικό ατύχημα» εναντίον μας.

    -Εφόσον τίθεται σε διαβούλευση το συγκεκριμένο άρθρο, αναμένω και ευελπιστώ πως θα υπάρξουν οι απαραίτητες αλλαγές όταν θα κατατεθεί στο σώμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου προς ψήφιση.
    Δηλαδή ότι δεν θα μεταφερθεί αυτούσιο το συγκεκριμένο κείμενο στον Νόμο με αρ. …./2013 , αλλά θα συμπληρωθούν αρκετοί παράγραφοι!

    3) Στην επιστήμη της Διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού η εκπαίδευση του προσωπικού είναι βασικό κλειδί στη λειτουργία κάθε Επιχείρησης-Οργανισμού κ.ο.κ
    Εύλογα μου δημιουργείται μια απορία. Για ποιο λόγο ενώ το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ έχει επενδύσει σχεδόν μια 2ετία στην εκπαίδευση του νέου δυναμικού της στα θέματα και στις ανάγκες του Ιδρύματος.. η πολιτική ηγεσία δεν λαμβάνει υπόψη αυτή την παράμετρο και μας τοποθετεί σε άλλον φορέα ή φορείς του Υπουργείου Εργασίας?

    Ειλικρινά δεν με ενοχλεί καθόλου το γεγονός να μετακινηθώ σε άλλη δημόσια υπηρεσία, απλώς θέτω αυτό τον προβληματισμό.
    Εξάλλου «έξυπνα παιδιά» είμαστε θα ανταποκριθούμε το ίδιο άψογα σε οποιαδήποτε τοποθέτηση στο Δημόσιο Τομέα.

    Η Ελλάδα, βιώνει μια τεράστια κοινωνική κρίση αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης.
    Ένα μέρος της κοινωνικής κρίσης θεωρώ μπορεί η πολιτική ηγεσία να την αποκαταστήσει με έναν απλό τρόπο:
    α) Εμπλουτίζοντας το κείμενο του άρθρου 17
    β) Ψηφίζοντας τον Νόμο το συντομότερο δυνατό, και γιατί όχι έως τις 31 Οκτωβρίου…
    γ) Επιστροφή των υπαλλήλων στο Δημόσιο Τομέα έως τις 31/12/2013.

    Με εκτίμηση,
    Γεωργία Β. Κουμανιώτη

    Υ.Γ Δικαιολογήστε με αν επαναλαμβάνω παρατηρήσεις άλλων σχολίων, αλλά δεν έχω καταφέρει να τα διαβάσω..

  • 9 Οκτωβρίου 2013, 13:05 | konstantina

    Τοποθετήστε άμεσα τους επιτυχόντες ΑΣΕΠ της 9Κ. Οι άνθρωποι ταλαιπωρούνται από το 2009 και έχουν πέσει θύματα ενός απίστευτα κακόγουστου κρατικού εμπαιγμού, που όμοιός του δεν έχει ξαναυπάρξει στην ιστορία του ΑΣΕΠ!!!κ.Υπουργέ κάντε τη διαφορά!είστε νέος και φαίνεστε διαφορετικός από όλους τους άλλους,αφήστε μας να πιστέψουμε σε εσάς!!!

  • 9 Οκτωβρίου 2013, 13:03 | Tinaa

    Γιατι τόση επιμονή με την 8Κ??ειχαν οριστικα αποτελέσματα μετά το μνημόνιο???Να περιμένουν το 1 προς 5 λοιπόν…γιατι να φυγει η 9κ απο το ΙΚΑ που εσεις αποφασίσατε να παει και να μπουν αυτοί???το ικα εχει θεσεις για όλους και 9κ και 8κ , αλλα οι 9κ ηταν στο ικα….να μπει και η 8κ με ΣΕΙΡΑ!!!!οχι ρυθμιση για την 8κ και οοοοοοοοταν μπουν αυτοι να μπει και η 9Κ!!πολυ ευνοικη μεταχείριση για μια προκυρηξη φωτογραφική στο ΙΚΑ που μόνο κάποιοι μπορουσαν να μπουν λόγω stage!!!
    Ελεος με την 8κ επειδή κάποιοι τους ειχαν τάξει ότι θα τους μονιμοποιήσουν!!!!!!!!!!!!Να περιμένουν τη σειρά τους όπως και οι άλλοι διαγωνισμοί που δεν ειχαν οριστικα αποτελέσματα πριν το μνημόνιο!!!!Η 9κ ειχε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1και θα ειμασταν στην ΑΤΕ τώρα αν δεν είχατε αποφασίσει να την πουλήσετε στην Πειραιώς! γι αυτο και μας πετάξατε στο ΙΚΑ,αφήσαμε τις δουλείες μας και 1,5 χρονο μετα μας λέτε ΛΑΘΟΣ??επανατοποθέτηση τώρα!!!όχι όπου να είναι….σε φορέις του υπ.εργασίας και σε όποια περιοχή να είναι….εκει από όπυ μας διώξατε άδικα.ΌΧΙ ΑΛΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 9Κ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ

  • 9 Οκτωβρίου 2013, 13:11 | constantine

    Να λήξει η ταλαιπωρία της 9κ προκύρηξης!!! Δεν μπορεί από την ίδια προκύρηξη ένα μέρος επιτυχόντων να δουλεύει στη Αγροτική Τράπεζα, ένα μέρος στο ΙΚΑ και μερικά κορόϊδα να περιμένουν πότε θα αποφασιστεί η αποκατάστασή τους.Επιστροφή λοιπόν τωρα!!!!Εσείς αποφασίσατε την μετάφορα μας στο ΙΚΑ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ!!!!!ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

  • 9 Οκτωβρίου 2013, 12:02 | Ρ.Κ.

    Είμαι μία από τους απολύμένους της προκήρυξης 9Κ/2008.Τοποθετήθηκα σε αυτή τη θέση μετά από νόμο που ψηφίστηκε στη Βουλή με απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων βουλευτών και ενάμιση χρόνο μετά ένα mail όρισε να απομακρυνθώ από την υπηρεσία χωρίς αποζημίωση και χωρίς επίδομα ανεργίας.Εδώ και 8 μήνες είμαστε όμηροι εξαγγελιών και υποσχέσεων αποκατάστασης που είναι άμεσα συνδεδεμένες με την προηγούμενη απορρόφηση των επιτυχόντων της προκήρυξης 8Κ/2008,κάποιοι εκ των οποίων ακόμα περιμένουν την τοποθέτηση τους.Δεν είναι δίκαιο για κανέναν να ταλαιπωρείται έτσι.Είμαστε όλοι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ με αντικειμενικά προσόντα και αισθανόμαστε αντικείμενα εμπαιγμού.Ολοκληρώστε τις διαδικασίες απορρόφησης των επιτυχόντων και των δύο προκηρύξεων άμεσα.

  • 9 Οκτωβρίου 2013, 12:28 | constantine

    9Κ μια προκύρηξη μπάχαλο, άλλοι στην ΑΤΕ και οι υπόλοιποι στο ΙΚΑ (500 άτομα θέλαμε δεν θέλαμε)και καμια 20αριά πουθενα,1,5 χρόνο στο ΙΚΑ και μετά απο τους 500 οι 330 απολυθήκαμε (με απόφαση δ/κου εφετείου υστερα απο προσφυγή επιτυχόντων της 8Κ οι οπόιοι ηταν μεν για το ΙΚΑ αλλα χωρίς οριστικα αποτελέσματα και τους επιασε το μνημόνιο, αλλα παρόλα αυτα κοιτάμε να διορίσουμε αυτούς και να ξεπεράσουν το 1 προς 5 που ισχύει γαι τις προκυρήξεις που είχαν οριστικα μετά το μνημόνιο, ΓΙΑΤΙ???)και οι υπόλοιποι παραμένουν στις θέσεις τους.Ημαρτον!!!!!!!!!!!Παραιτηθήκαμε από τις δουλειές μας επειδή θα διοριζόμασταν!!!!!!!!!!και παρακαλάμε για τα αυτονόητα!!!!!ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ
    Αποκαταστήστε άμεσα την αδικία που έγινε με την 9Κ και επανατοποθετήστε μας στις θέσεις μας και όχι κάπου αόριστα όπως λέει η ρύθμιση που βγήκε πάλι 1 εβδομάδα πριν το ΣΤΕ!!!!!

  • 9 Οκτωβρίου 2013, 11:55 | Lilian

    Διορισμός των αδιόριστων επιτυχόντων της προκήρυξης 6κ/2009 του ΑΣΕΠ για την ενίσχυση της ανεξάρτητης αυτής αρχής αλλά και της απονομής της δικαιοσύνης σε εμάς τους ίδιους που περιμένουμε 3 χρόνια τώρα να εργαστούμε στο ίδιο το ΑΣΕΠ.

  • 9 Οκτωβρίου 2013, 11:52 | Φ.Κ.

    Άμεση αποκατάσταση των επιτυχόντων – απολυθέντων της 9Κ/2008!! Παρακαλώ να γίνουν διευκρινήσεις για το χρόνο, τον τόπο και την κατοχύρωση των δικαιωμάτων που είχαμε ως δημ. υπάλληλοι σχεδόν 2 χρόνια τώρα προσφοράς μας στο ΙΚΑ. Επιτέλους ας σταματήσει ο εμπαιγμός και η κωλυσεργία.

  • 9 Οκτωβρίου 2013, 11:11 | Πέτρος Κ.

    Σταματήστε τον εμπεγμό και προχωράτε επιτέλους στους διορισμούς μας.-

  • 9 Οκτωβρίου 2013, 11:21 | Orfeas

    Δεν ειναι δυνατον να διοριζεται τοσα χρονια κοσμος με νομους οπως πχ Παυλοπουλου και να υπαρχει κι ενας ΑΣΕΠ ταυτοχρονα και να κανει διαγωνισμους ετσι για τα ματια του κοσμου.Ειναι σαν να λετε οτι οι συμμετεχοντες των διαγωνισμων ειναι »ανοητοι» να πιστευουν στον θεσμο του ΑΣΕΠ.Αν δεν υπαρχει χωρος πλεον,ας φυγουν οσοι μπηκαν αναξιοκρατικα να μπουνε οι »ανοητοι» του ΑΣΕΠ.Το παραδειγμα των επιτυχοντων της ΑΤΕ(9Κ) ειναι τρανταχτο.Περασαν να δουλεψουν στην ΑΤΕ και στη συνεχεια εκρινε η ΑΤΕ οτι δεν τους χρειαζεται γιατι θα πουληθει.ΟΚ.Τοτε γιατι εγινε διαγωνισμος;Και γιατι αυτα τα παιδια να γινονται »μπαλακι» των εκαστοτε κυβερνησεων;Πρεπει να λυθει το θεμα της 9Κ αλλα και να αποκατασταθουν οι επιτυχοντες ολων των προκυρηξεων!

  • 9 Οκτωβρίου 2013, 11:45 | Λουκάς

    Όμηροι του συστήματος σας, ανήκανοι να αντιδράσουμε μιας και εσεις εχετε το μαχαίρι, εσείς και το πεπόνι! Όποτε θελετε θα διορίσετε τους επιτυχόντες ΑΣΕΠ. Θα θέλετε όμως κάποια στιγμή ή αδίκως περιμένουμε χρόνια τώρα; Να ξέρουμε να κινηθούμε δικαστικώς…

  • 9 Οκτωβρίου 2013, 11:53 | PANORAIA

    Δώστε την ευκαιρία σε ΝΕΟΥΣ με ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, ΠΤΥΧΙΑ, με ΓΝΩΣΕΙΣ και ΔΙΑΘΕΣΗ για εργασία να δουλέψουν ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΤΕ. Οι επιτυχόντων ΑΣΕΠ εχουν τα εφοδια να αλλαξουν την εικονα της δημόσιας διοίκησης ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ.

  • 9 Οκτωβρίου 2013, 11:45 | Ε.Π.

    Η περίπτωση της 9/Κ είναι μοναδική. Καθρέφτης της απομυθοποίησης του ΑΣΕΠ. Οι μισοί επιτυχόντες εργάζονται από το 2010 και μάλιστα σε Τράπεζα και οι άλλοι μισοί άνεργοι δανείζονται για να πληρώνουν δικηγόρους και να τρέχουν σε δικαστήρια για βρούν το πασίδηλο δίκιο τους. Εδώ πάντως δεν πρόκειται για διορισμό αλλά για μετάταξη σε άλλο φορέα μια και που ο φορέας υποδοχής κατά εντελώς παράνομο τρόπο αρνήθηκε να τους απορροφήσει. ΄Οταν οι θεσμοί απαξιώνονται οδηγούν και τους πολίτες στην απαξίωση και την απελπισία.

  • 9 Οκτωβρίου 2013, 11:11 | Ελένη

    Μακάρι κάποτε να κάτσει ο πισινός μας στην καρέκλα που βασει ΑΣΕΠ και πτυχιων κερδίσαμε αξιοκρατικά! Ποτε θα κανει ξαστεριά, ποτέ θα φλεβαρήσει;!

  • 9 Οκτωβρίου 2013, 11:10 | Γωγώ

    Πόσο θα περιμένουν οι επιτυχόντες της 6Κ/2009 στο ίδιο το ΑΣΕΠ? Διορισμός εδώ και τώρα!.-

  • 9 Οκτωβρίου 2013, 11:41 | aliki

    Δείτε τα χρονοδιαγράμματά σας και δώστε προτεραιότητα στους αξιοκρατικούς διορισμούς των επιτυχόντων ΑΣΕΠ!

  • 9 Οκτωβρίου 2013, 11:23 | ΣΑΣΑ

    ΛΟΙΠΟΝ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:

    ΔΙΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ασεπ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ.-