- Πρώην Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης - http://www.opengov.gr/minreform -

Άρθρο τρίτο

Τροποποίηση άρθρου 159 Υπηρεσιακά Συμβούλια

1. Η παρ. 5 του άρθρου 159 του Υπαλληλικού Κώδικα (ν.3528/2007) αντικαθίσταται ως εξής:
«5. Τα Υπηρεσιακά Συμβούλια είναι αρμόδια για την εν γένει υπηρεσιακή κατάσταση των υπαλλήλων δημοσίων υπηρεσιών, ορισμένου νομικού προσώπου ή πλειόνων νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου (κοινά), με εξαίρεση τα θέματα που αφορούν στην επιλογή προϊσταμένων.»

2. Στο άρθρο 159 του Υπαλληλικού Κώδικα (ν.3528/2007) προστίθεται παράγραφος 14 ως εξής:
«Η θητεία των μελών των Υπηρεσιακών Συμβουλίων του παρόντος άρθρου είναι διετής και αρχίζει την 1η Ιανουαρίου του επόμενου έτους από τον ορισμό τους. Κατά την πρώτη εφαρμογή η θητεία των μελών των Υπηρεσιακών Συμβουλίων αρχίζει από την ημερομηνία ορισμού τους και λήγει την 31η Δεκεμβρίου του έτους 2016.»

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα (Ανοιχτό | Κλείσιμο)

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα Στο "Άρθρο τρίτο"

#1 Σχόλιο Από Μαρια Παπαδακη Στις 22 Μαΐου 2014 @ 18:47

Ως προς τον τροπο αξιολογησης, κυριε Υπουργε, θεωρειτε οτι στεκει, οτι δεν θα καταπεσει με δικαστικες αποφασεις; Ειναι πουε δυνατον το 15 τοις εκατο αριστα και το 10 κατω απο τη βαση υποχρεωτικα; Ποιος θα διασφαλισει την αντικειμενικοτητα και την αδιαβλητοτηρα του συστηματος; Μπορει να ναι περισσοτεροι οι αριστοι, οπως και περισσοτεροι οι αχρηστοι.. Θα φτασουμε σε σημειο τεραστιας διαφθορας μεχρι και δωροδοκιας των προθσταμενων. Ξανασκεφτειτε τι πατε να κανετε!