- Πρώην Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης - http://www.opengov.gr/minreform -

Άρθρο 18: Πλήρωση θέσεων σε υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

«Ρυθμίσεις διορισμών και πλήρωσης θέσεων των φορέων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων από τους επιτυχόντες των προκηρυχθέντων από το Α.Σ.Ε.Π. διαγωνισμών με τις Προκηρύξεις 8Κ/2008 και 9Κ/2008»
1. Οι επιτυχόντες του διαγωνισμού της υπ’ αριθμ. 9Κ/2008 προκήρυξης του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΦΕΚ 575/03.11.2008 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), οι οποίοι απολύθηκαν δυνάμει των υπ’ αριθμ. 2303, 2304, 2305, 2307, 2308, 2309, 2312, 2313, 2314/2012 αποφάσεων του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών (Τμήμα Ζ’ Ακυρωτικό), προσλαμβάνονται κατά προτεραιότητα σε φορείς του Υπουργείου Εργασίας. Η πρόσληψη γίνεται, κατά τη σειρά του σχετικού πίνακα κατάταξης, μετά την πρόσκληση για διορισμό των επιτυχόντων του διαγωνισμού της υπ’ αριθμ. 8Κ/2008 προκήρυξης του ΑΣΕΠ, στις κενές οργανικές θέσεις του Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ.
2. Οι προσλαμβανόμενοι καταλαμβάνουν κενές οργανικές θέσεις για τον κλάδο Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και ειδικότητας Διοικητικού – Λογιστικού και για τον κλάδο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ειδικότητα Διοικητικών Γραμματέων.
3. Η πρόσληψη προσωπικού, κλάδου Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και ειδικότητας Διοικητικού – Λογιστικού και κλάδου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ειδικότητας Διοικητικών Γραμματέων, σε φορείς του Υπουργείου Εργασίας, γίνεται κατά προτεραιότητα με επιτυχόντες του διαγωνισμού της υπ’ αριθμ. 9Κ/2008 προκήρυξης του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού, κατά τη σειρά του Πίνακα Κατάταξης.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα (Ανοιχτό | Κλείσιμο)

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα Στο "Άρθρο 18: Πλήρωση θέσεων σε υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων"

#1 Σχόλιο Από ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΠΕΣ Στις 10 Ιουνίου 2013 @ 16:36

ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΟΤΕΡΗ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΝΙΤΑΚΗ!ΣΑΣ ΑΞΗΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΙΤΑΚΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

#2 Σχόλιο Από Τσιρίδης Φώτης Στις 11 Ιουνίου 2013 @ 03:08

Τι περιμένει ακόμη την «μετακινούμενη» 9Κ;
Από ΑΣΕΠ, ΑΤΕ, ΙΚΑ, «ΟΑΕΔ» (χωρίς επίδομα ΑΝΕΡΓΙΑΣ) και τώρα σε ΦΟΡΕΙΣ του Υπουργείου Εργασίας;
Μήπως και σε διαφορετικές πόλεις;

#3 Σχόλιο Από Ελένη Χωριανοπούλου Στις 12 Ιουνίου 2013 @ 08:58

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ 9Κ/2008, ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΑΣ.

#4 Σχόλιο Από ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ Στις 12 Ιουνίου 2013 @ 13:20

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ 9Κ/2008 ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ.

#5 Σχόλιο Από ΑΛΕΚΟΣ Στις 12 Ιουνίου 2013 @ 19:36

Τι θα γίνει με τους συμβασιούχους που δουλεύουν σε διάφορους φορείς του υπουργείου εργασίας παραπάνω από 10 έτη?Γιατί δεν κάνετε ρύθμιση μονιμοποίησης και γι’αυτούς???Είναι αδικία να έχουν μονιμοποιηθεί άτομα με λιγότερα χρόνια προυπηρεσίας και χαμηλότερα προσόντα και αυτοί να είναι ακόμα σε καθεστώς σύμβασης.Σε πολλές περιπτώσεις που θα έπρεπε να έχουν γίνει μονιμοποιήσεις από πίνακες όπως υπήρχαν και σε άλλα υπουργεία π.χ παιδείας δεν συνέβη το αντίστοιχο αλλά αντιθέτως παρακάμθηκαν και μπήκαν παράνομα κάποιοι άλλοι στη θέση τους.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ!!!

#6 Σχόλιο Από elena Στις 13 Ιουνίου 2013 @ 14:51

Και την αλλη φορα σε νομο ηταν και ακυρωθηκαν οι προσληψεις.Τι να πω ρε παιδια εμπαιγμο το βλεπω και προεκλογικα μπαλωματα

#7 Σχόλιο Από Χριστίνα Μ Στις 13 Ιουνίου 2013 @ 20:39

Ας ελπίσουμε ότι θα τελειώσει επιτέλους αυτός ο Γολγοθάς. Αυτό το σκωτσέζικο ντους δεν αντέχεται άλλο. Όχι στην ΑΤΕ θα πάτε μας είπαν, όχι στο ΙΚΑ θα πάτε, όχι στα σπίτια σας θα πάτε, όχι τελικά θα πάτε σε υπηρεσίες του υπουργείου εργασίας. Παιδί μου η περίπτωσή μας πρέπει να διδάσκεται στην νομική σχολή και όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παγκοσμίως! Στο τέλος θα έχουμε περάσει από όλες τις υπηρεσίες που υπάρχουν και θα είμαστε οι μοναδικοί δ. υπάλληλοι «χαμαιλέωντες» – 9κ το νέο είδος Δ.Υ.. Θέλω απλά να επιστρέψω στην εργασία μου που τόσο βάναυσα και τόσο ξαφνικά μου στέρησε μια τόσο άδικη δικαστική απόφαση. Έχω κάθε δικαίωμα νομίζω να το απαιτώ σαν επιτυχούσα ΑΣΕΠ και σαν Ελληνίδα πολίτης.

#8 Σχόλιο Από Παπαθανασοπούλου Πολυτίμη Στις 14 Ιουνίου 2013 @ 13:23

Υποθέτουμε ότι για την αποκατάσταση της 9Κ θα ληφθεί μέριμνα για την τοποθέτησή τους σε περιοχές στις οποίες ήταν διορισμένοι. Υπάρχουν άνθρωποι με οικογένειες που δεν είναι δυνατόν να αποκατασταθούν αν πχ από τη Θεσσαλονίκη τους ζητηθεί να πάνε στη Λαμία ή στην Κρήτη!

#9 Σχόλιο Από Παπαθανασόπουλος Δημήτριος Στις 14 Ιουνίου 2013 @ 15:03

Πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα ο παραλογισμός άνθρωποι που διορίζονται μέσω ΑΣΕΠ ήτοι με τον νόμιμο τρόπο που ορίζει το κράτος και η κοινωνία, να γίνονται έρμαια αποφάσεων και διαβουλεύσεων που θα κρίνουν το μέλλον τους χωρίς να ενδιαφέρεται κανείς, και όταν απολύονται άνθρωποι επειδή καταργείται ο ζημιογόνος οργανισμός τους να απεργεί όλη η Ελλάδα γιατί θίγονται τα συντεχνιακά συμφέροντα. Θα πρέπει άμεσα να επανορθωθεί η αδίκία που έγινε σ αυτούς τους ανθρώπους.