- Πρώην Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης - http://www.opengov.gr/minreform -

Άρθρο 13:

Στην παρ. 1 περίπτωση ε΄ του άρθρου 103 του Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ. (Υπαλληλικός Κώδικας, ν. 3528/2007), όπως αντικαταστάθηκε με την περ.1 της υποπαραγράφου Ζ.3. της παραγράφου Ζ άρθρου πρώτου Ν.4093/2012, προστίθεται εδάφιο, ως εξής: «με την επιφύλαξη των περιπτώσεων της παραγράφου 1 περίπτωση δ` του επόμενου άρθρου».

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα (Ανοιχτό | Κλείσιμο)

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα Στο "Άρθρο 13:"

#1 Σχόλιο Από ΓΙΑΝΝΗΣ Στις 14 Ιουνίου 2013 @ 08:49

Η περίπτωση 1δ του επόμενου άρθρου, είναι η περίπτωση δ του άρθρου 15 του παρόντος σχεδίου νόμου.Τι λέει λοιπόν; Ότι οι συνδικαλιστές (αιρετά μέλη συμβουλίων, όπως αναφέρονται) δεν εμπίπτουν στην αυτοδίκαιη αργία, αλλά εντάσσονται στη δυνητική αργία (δηλαδή ποτέ). Προφανώς κατά τον κύριο Μανιτάκη, οι συνδικαλιστές είναι μια άλλη κάστα δημοσίων υπαλλήλων.
Πληβείοι και πατρίκιοι, κύριε ομότιμε καθηγητή της Νομικής.
Η προσθήκη αυτή σε συνδυασμό με το άρθρο 14 του παρόντος σχεδίου νόμου φανερώνει για μια ακόμη φορά ότι, η χώρα διοικείται από λαμόγια (αθώους επίορκους) και συνδικαλιστές.
Η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ είχε εκτενές ρεπορτάζ για τα άρθρα 13, 14 και 15. Μάλλον και η εφημερίδα δεν κατάλαβε καλά την κοινωνική προσφορά του Μανιτάκη.
ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 13, 14 ΚΑΙ 15 ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ.
ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΙΤΑΚΗ;;;;

ΥΓ Σύμφωνα με δελτίο τύπου του υπουργείου στις 6 Ιουνίου,ο Μανιτάκης επισκέφθηκε το ΣΕΕΔΔ. Στην ολιγόλεπτη ομιλία του, φάνηκε να πιστεύει ότι οι επιθεωρητές είχαν γνώση του σχεδίου νόμου της συνένωσης, περιμένοντας μάλιστα και βελτιωτικές προτάσεις.
Φευ όμως.
Κάποιοι είπαν ΨΕΜΑΤΑ (ποιοι άραγε;;;) στον υπουργό.
ΟΥΔΕΙΣ, μα ΟΥΔΕΙΣ γνώριζε το τελικό σχέδιο περί συνένωσης.
Ήταν καλά κρυμμένο (από ποιους και γιατί άραγε;;;;).
Το τελικό σχέδιο νόμου γνωστοποιήθηκε στους επιθεωρητές, μετά την επίσκεψη Μανιτάκη στο ΣΕΕΔΔ.
Τότε βγήκε από τα συρτάρια.
Στα πηγαδάκια του υπουργείου, κάποιοι που έβλεπαν αρκετούς και συγκεκριμένους (με ονόμαστα και διευθύνσεις)από το ΣΕΕΔΔ να μπαινοβγαίνουν στο υπουργείο σαν στο σπίτι τους και είχαν μάτια και αυτιά, κατηγόρησαν γι’ αυτό, το κονκλάβιο του ΣΕΕΔΔ περί τον Ειδικό Γραμματέα, συμπεριλαμβανομένου και του ιδίου φυσικά (βλέπε παρέα συριζο-δημαρ).
Καταλαβαινόμαστε νομίζω!!!!!
Κάποιοι δουλεύουν τους επιθεωρητές ψιλό γαζί.
Είμαστε μικρή χώρα και ΟΛΑ μα ΟΛΑ έχουν μαθευτεί.
Εκεί στο Μαξίμου κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.
Παιχνίδια αριστερίστικα πίσω από την πλάτη της κεντρικής διοίκησης.
Ως πότε όμως;;;;
Έχουν γνώση οι φύλακες;;;;
Ωσονούπω, θα δείξει!!!!!