Άρθρο 55 Δίκτυο φορέων και εμπλεκόμενα μέρη – Αντικατάσταση ενότητας 5 Φάσης Α’ Παραρτήματος Ι Μέρους Α’ ν. 4784/2021

Η ενότητα 5 της Φάσης Α’ του Παραρτήματος Ι του Μέρους Α’ του ν. 4784/2021 (Α’ 40) αντικαθίσταται ως εξής:
«5. ΔΙΚΤΥΟ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ
5.1. Δημόσια πρόσκληση για συμμετοχή στο Δίκτυο Φορέων
Αναφέρεται ο ενεργός σύνδεσμος της ιστοσελίδας του Σ.Β.Α.Κ. με αναρτημένη τη σχετική δημόσια πρόσκληση (περ. β’ της παρ. 1 του άρθρου 7).
5.2. Πρόσκληση συμμετοχής στο Δίκτυο Φορέων
Για τις περιπτώσεις της παρ. 1 του άρθρου 6 αναγράφονται οι αποδέκτες της πρόσκλησης συμμετοχής στο Δίκτυο Φορέων και συμπληρώνεται ο αντίστοιχος αριθμός πρωτοκόλλου. Αντίγραφο της πρόσκλησης επισυνάπτεται στην Αναφορά Κύκλου Σ.Β.Α.Κ.
Οι φορείς εκπόνησης που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της υποπερ. γα’ του δεύτερου εδαφίου της περ. γ’ της παρ. 2 του άρθρου 13, αναγράφουν τους αποδέκτες των προσκλήσεων συμμετοχής στο Δίκτυο Φορέων και επισυνάπτουν τα σχετικά αντίγραφα.
5.3 Εμπλεκόμενα Μέρη και Σύμφωνο Συμμετοχής δικτύου φορέων.
Αναγράφεται λίστα των εμπλεκόμενων μερών που συμμετείχαν στα στάδια της φάσης ανάπτυξης του Σ.Β.Α.Κ. Εφόσον, το Σύμφωνο Συμμετοχής της παρ. 7 του άρθρου 2 έχει υπογραφεί, αναγράφονται επιπλέον, τα υπογράφοντα μέλη του δικτύου φορέων, ο ενεργός σύνδεσμος της ιστοσελίδας του Σ.Β.Α.Κ. με αναρτημένο το Σύμφωνο Συμμετοχής και επισυνάπτεται το αντίγραφο του υπογεγραμμένου Συμφώνου Συμμετοχής.».