Άρθρο 21 Διδακτικό προσωπικό Σχολής Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.

 

Το εκπαιδευτικό προσωπικό της Σχολής Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. κατά το εκπαιδευτικό έτος 2020 – 2021 προέρχεται κατά προτεραιότητα από το διδακτικό – εκπαιδευτικό προσωπικό της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, εφόσον η κατοχή τίτλου σπουδών του, ελληνικού ή ισότιμου αναγνωρισμένου αλλοδαπού πανεπιστημίου, ανταποκρίνεται στο γνωστικό αντικείμενο των μαθημάτων που διδάσκονται στη Σχολή. Ο διορισμός του θα γίνει με διαταγή Γ.Ε.Ν., κατόπιν προτάσεως της Σ.Ν.Δ. και θα αμείβεται με ωριαία αντιμισθία. Το εκπαιδευτικό προσωπικό θα συμπληρωθεί από Αξιωματικούς Ε.Δ. και Σ.Α. κατόπιν πρότασης της αρμόδιας υπηρεσίας του Αρχηγείου του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

 • 21 Φεβρουαρίου 2020, 10:10 | ΤΡΥΦΩΝ ΚΟΡΟΝΤΖΗΣ

  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΙΣΤΑ Η ΣΔΣΛΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ?
  Η ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΤΙΤΛΟ Η ΑΛΛΙΩΣ ΔΣΚΟΠΙΜΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΔΣΛΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΥΠΟΥ ΙΕΚ.
  ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ Η ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Σχολιάστε

Πριν υποβάλλετε το σχόλιο σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Όροι Συμμετοχής

 1. Φροντίστε να διατυπώνετε προτάσεις, σχόλια ή ερωτήσεις που σχετίζονται άμεσα με το υπό διαβούλευση ζήτημα. Προφανώς κάθε ζήτημα εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο αλλά ο δημόσιος διάλογος διευκολύνεται με στοχευμένες και συγκεκριμένες προτάσεις και παρεμβάσεις.
 2. Φροντίστε να διατυπώνετε τις προτάσεις, σχόλια ή ερωτήσεις με τρόπο σύντομο και περιεκτικό.
 3. Προσπαθήστε να τεκμηριώνετε αυτά που γράφετε με αναφορές, παραπομπές σε άλλα κείμενα, υλικό ή συνδέσμους με αντίστοιχο περιεχόμενο, εκτός αν η χρήση τους είναι καταχρηστική και στην περίπτωση αυτή θα αφαιρούνται.
 4. Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο που υποβάλετε δεν προσβάλλει δικαιώματα άλλων προσώπων.
 5. Είναι γόνιμο να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων αλλά είναι σημαντικό για την ποιότητα και αποτελεσματικότητα του διαλόγου να αποφεύγονται οι προσωπικές αντιπαραθέσεις με άλλους συμμετέχοντες.
 6. Προτάσεις, σχόλια, υπερσύνδεσμοι ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο, τα οποία διατυπώνονται σε γλώσσα και με τρόπο υβριστικό, χυδαίο ή περιέχουν ή υποκινούν μισαλλοδοξία και διακρίσεις που βασίζονται σε φύλο, ηλικία, σεξουαλικό προσανατολισμό, φυλετική ή εθνική καταγωγή ή θρησκευτικές πεποιθήσεις δεν θα δημοσιεύονται στο OpenGov.gr. Επίσης δε θα δημοσιεύονται σχόλια τα οποία παραπέμπουν σε άλλους δικτυακούς τόπους για λόγους διαφήμισης, δημοσιότητας ή οποιονδήποτε άλλο σκοπό που κρίνεται από το OpenGov.gr ως καταχρηστικός.
 7. Οι προτάσεις, σχόλια ή ερωτήσεις που υποβάλετε υπόκεινται σε έλεγχο ως προς την τήρηση των παρόντων όρων χρήσης και συμμετοχής.
 8. Με τη συμμετοχή σας αποδέχεστε τη χρήση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου για ενημερωτικούς λόγους σχετικούς με τους στόχους του OpenGov.gr.
 9. Με τη συμμετοχή σας αποδέχεστε τη διάθεση των προτάσεων, σχολίων ή ερωτήσεων που υποβάλετε με την άδεια «Creative Commons».