Άρθρο 21 Διδακτικό προσωπικό Σχολής Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.

 

Το εκπαιδευτικό προσωπικό της Σχολής Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. κατά το εκπαιδευτικό έτος 2020 – 2021 προέρχεται κατά προτεραιότητα από το διδακτικό – εκπαιδευτικό προσωπικό της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, εφόσον η κατοχή τίτλου σπουδών του, ελληνικού ή ισότιμου αναγνωρισμένου αλλοδαπού πανεπιστημίου, ανταποκρίνεται στο γνωστικό αντικείμενο των μαθημάτων που διδάσκονται στη Σχολή. Ο διορισμός του θα γίνει με διαταγή Γ.Ε.Ν., κατόπιν προτάσεως της Σ.Ν.Δ. και θα αμείβεται με ωριαία αντιμισθία. Το εκπαιδευτικό προσωπικό θα συμπληρωθεί από Αξιωματικούς Ε.Δ. και Σ.Α. κατόπιν πρότασης της αρμόδιας υπηρεσίας του Αρχηγείου του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

  • 21 Φεβρουαρίου 2020, 10:10 | ΤΡΥΦΩΝ ΚΟΡΟΝΤΖΗΣ

    ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΙΣΤΑ Η ΣΔΣΛΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ?
    Η ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΤΙΤΛΟ Η ΑΛΛΙΩΣ ΔΣΚΟΠΙΜΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΔΣΛΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΥΠΟΥ ΙΕΚ.
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ Η ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.