• Σχόλιο του χρήστη 'SPYROS V' | 12 Νοεμβρίου 2011, 10:37

    Το συγκριτικό πλεονέκτημα στο οποίο θα πρέπει να εστιάσει η χώρα όσον αφορά στην επεξεργασία των τροφίμων είναι η ΠΟΙΟΤΗΤΑ. Οι κτηνοτροφικές μονάδες θα πρέπει να ακολουθούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές με συνεχείς ελέγχους από τουλάχιστον 3 διαφορετικούς μηχανισμούς και να είναι πιστοποιημένες από οργανισμούς με πολύ αυστηρά κριτήρια. Στο πιάτο του καταναλωτή, εγχώριου και ξένου, θα πρέπει να φτάνει κρέας αρίστης ποιότητας χωρίς φάρμακα,ορμόνες,χημικές ουσίες, από ζώα ταϊσμένα με τις καλύτερες τροφές και μεγαλωμένα σε φυσικές συνθήκες. Μόνο έτσι το ελληνικό κρέας (και με την ανάλογη διαφήμιση) θα καταφέρει να κατακτήσει τις αγορές.