- Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων - http://www.opengov.gr/ypaat -

Άρθρο 20: Εγκατάσταση μισθωτή

1. Η υδάτινη έκταση που έχει παραχωρηθεί για την ίδρυση, επέκταση και μετεγκατάσταση μονάδων υδατοκαλλιέργειας παραδίδεται στο μισθωτή, φυσικό ή νομικό πρόσωπο, για εγκατάσταση μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης και αποδίδεται ελεύθερη από αυτόν στο Ελληνικό Δημόσιο μετά τη λήξη του χρόνου για τον οποίο έγινε η παραχώρηση ή τη λύση της μίσθωσης για οποιαδήποτε αιτία.
2. Η παράδοση και παραλαβή της υδάτινης έκτασης γίνεται με σύνταξη σχετικού πρωτοκόλλου που υπογράφεται μεταξύ εκπροσώπων της αρμόδιας Διεύθυνσης Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, της Λιμενικής Αρχής ή, αν πρόκειται για έκταση εσωτερικού ύδατος, του οικείου Δήμου και του μισθωτή ή του νόμιμου εκπροσώπου αυτού.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα (Ανοιχτό | Κλείσιμο)

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα Στο "Άρθρο 20: Εγκατάσταση μισθωτή"

#1 Σχόλιο Από ΟΝΕΧ SA Στις 28 Φεβρουάριος, 2014 @ 11:19

Άρθρο 20
Παράγραφος 1,2
Πρόταση Διαμόρφωσης:
1. Η υδάτινη έκταση που έχει παραχωρηθεί για την ίδρυση, επέκταση και μετεγκατάσταση μονάδων υδατοκαλλιέργειας παραδίδεται στο μισθωτή, φυσικό ή νομικό πρόσωπο, για εγκατάσταση εντός 30 ημερών από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης και αποδίδεται ελεύθερη από αυτόν στο Ελληνικό Δημόσιο μετά τη λήξη του χρόνου για τον οποίο έγινε η παραχώρηση ή τη λύση της μίσθωσης για οποιαδήποτε αιτία.
2. Η παράδοση και παραλαβή της υδάτινης έκτασης γίνεται με σύνταξη σχετικού πρωτοκόλλου που υπογράφεται, εντός της παραπάνω προθεσμίας μεταξύ εκπροσώπων της αρμόδιας Διεύθυνσης Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, της Λιμενικής Αρχής ή, αν πρόκειται για έκταση εσωτερικού ύδατος, του οικείου Δήμου και του μισθωτή ή του νόμιμου εκπροσώπου αυτού.

#2 Σχόλιο Από Δρ. ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ Στις 28 Φεβρουάριος, 2014 @ 12:47

2. Στην περίπτωση του άρθρου 17, παράγραφος 1, «αποδίδονται ελεύθερα» υπονοείται η δέσμευση για ακόλουθη δημοπρασία όπως στο άρθρο 9 παράγραφος 5 ?