Άρθρο 06 Αξιολόγηση παρεχόμενης κατάρτισης στην ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων

Η αξιολόγηση της παρεχόμενης κατάρτισης στην ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων, της κατάρτισης στην ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων και της συμπληρωματικής κατάρτισης, διενεργείται με αξιολόγηση του προγράμματος κατάρτισης από τους καταρτιζόμενους, με την απάντηση σε ερωτηματολόγιο που υποβάλλεται σε αυτούς από τον φορέα κατάρτισης, μετά την ολοκλήρωση κάθε προγράμματος κατάρτισης.

 • 3 Απριλίου 2020, 10:24 | ΣΑΡΙΓΚΟΛΗ ΙΩΑΝΝΑ

  Ίσως θα πρέπει να μπει ηλικιακό όριο για τους καταρτισμένους και εν δυνάμει χρήστες. Οι μεγάλες ηλικιακές ομάδες είναι αυτές που έχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο κατά τη χρήση των γεωργικών φαρμάκων.

 • 2 Απριλίου 2020, 10:35 | ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ

  Τεκμηρίωση και αξιολόγηση της κατάρτισης και της συμπληρωματικής κατάρτισης από ανεξάρτητο φορέα, για αποφυγή του φαινομένου «εξαγοράς» πιστοποιητικών από τους επαγγελματίες χρήστες γεωργικών φαρμάκων. Υπάρχουν κάτοχοι πιστοποιητικών που δεν έκαναν κατάρτιση αλλά ούτε συμμετείχαν ποτέ σε διαδικασία γραπτών εξετάσεων.

 • 19 Μαρτίου 2020, 23:36 | ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ

  Το ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο ελεγχόμενο από το ΥΠΑΑΤ είναι η καλύτερη λύση και θα αποδείξει την ορθότητα της καλής ποιότητας κατάρτιση που θα παρέχουν οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές με τη διαδικασία που προανέφερα.

 • 19 Μαρτίου 2020, 11:07 | ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

  Το ερωτηματολόγιο να είναι και αυτό ηλεκτρονικό και να ελέγχεται από το ΥΠΑΑΤ και να μην μένει στα χέρια του φορέα.

Σχολιάστε

Πριν υποβάλλετε το σχόλιο σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Όροι Συμμετοχής

 1. Φροντίστε να διατυπώνετε προτάσεις, σχόλια ή ερωτήσεις που σχετίζονται άμεσα με το υπό διαβούλευση ζήτημα. Προφανώς κάθε ζήτημα εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο αλλά ο δημόσιος διάλογος διευκολύνεται με στοχευμένες και συγκεκριμένες προτάσεις και παρεμβάσεις.
 2. Φροντίστε να διατυπώνετε τις προτάσεις, σχόλια ή ερωτήσεις με τρόπο σύντομο και περιεκτικό.
 3. Προσπαθήστε να τεκμηριώνετε αυτά που γράφετε με αναφορές, παραπομπές σε άλλα κείμενα, υλικό ή συνδέσμους με αντίστοιχο περιεχόμενο, εκτός αν η χρήση τους είναι καταχρηστική και στην περίπτωση αυτή θα αφαιρούνται.
 4. Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο που υποβάλετε δεν προσβάλλει δικαιώματα άλλων προσώπων.
 5. Είναι γόνιμο να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων αλλά είναι σημαντικό για την ποιότητα και αποτελεσματικότητα του διαλόγου να αποφεύγονται οι προσωπικές αντιπαραθέσεις με άλλους συμμετέχοντες.
 6. Προτάσεις, σχόλια, υπερσύνδεσμοι ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο, τα οποία διατυπώνονται σε γλώσσα και με τρόπο υβριστικό, χυδαίο ή περιέχουν ή υποκινούν μισαλλοδοξία και διακρίσεις που βασίζονται σε φύλο, ηλικία, σεξουαλικό προσανατολισμό, φυλετική ή εθνική καταγωγή ή θρησκευτικές πεποιθήσεις δεν θα δημοσιεύονται στο OpenGov.gr. Επίσης δε θα δημοσιεύονται σχόλια τα οποία παραπέμπουν σε άλλους δικτυακούς τόπους για λόγους διαφήμισης, δημοσιότητας ή οποιονδήποτε άλλο σκοπό που κρίνεται από το OpenGov.gr ως καταχρηστικός.
 7. Οι προτάσεις, σχόλια ή ερωτήσεις που υποβάλετε υπόκεινται σε έλεγχο ως προς την τήρηση των παρόντων όρων χρήσης και συμμετοχής.
 8. Με τη συμμετοχή σας αποδέχεστε τη χρήση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου για ενημερωτικούς λόγους σχετικούς με τους στόχους του OpenGov.gr.
 9. Με τη συμμετοχή σας αποδέχεστε τη διάθεση των προτάσεων, σχολίων ή ερωτήσεων που υποβάλετε με την άδεια «Creative Commons».