- Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων - http://www.opengov.gr/ypaat -

Άρθρο 06 Αξιολόγηση παρεχόμενης κατάρτισης στην ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων

Η αξιολόγηση της παρεχόμενης κατάρτισης στην ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων, της κατάρτισης στην ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων και της συμπληρωματικής κατάρτισης, διενεργείται με αξιολόγηση του προγράμματος κατάρτισης από τους καταρτιζόμενους, με την απάντηση σε ερωτηματολόγιο που υποβάλλεται σε αυτούς από τον φορέα κατάρτισης, μετά την ολοκλήρωση κάθε προγράμματος κατάρτισης.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα (Ανοιχτό | Κλείσιμο)

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα Στο "Άρθρο 06 Αξιολόγηση παρεχόμενης κατάρτισης στην ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων"

#1 Σχόλιο Από ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Στις 19 Μάρτιος, 2020 @ 11:39

Το ερωτηματολόγιο να είναι και αυτό ηλεκτρονικό και να ελέγχεται από το ΥΠΑΑΤ και να μην μένει στα χέρια του φορέα.

#2 Σχόλιο Από ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ Στις 19 Μάρτιος, 2020 @ 23:23

Το ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο ελεγχόμενο από το ΥΠΑΑΤ είναι η καλύτερη λύση και θα αποδείξει την ορθότητα της καλής ποιότητας κατάρτιση που θα παρέχουν οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές με τη διαδικασία που προανέφερα.

#3 Σχόλιο Από ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ Στις 2 Απρίλιος, 2020 @ 10:04

Τεκμηρίωση και αξιολόγηση της κατάρτισης και της συμπληρωματικής κατάρτισης από ανεξάρτητο φορέα, για αποφυγή του φαινομένου «εξαγοράς» πιστοποιητικών από τους επαγγελματίες χρήστες γεωργικών φαρμάκων. Υπάρχουν κάτοχοι πιστοποιητικών που δεν έκαναν κατάρτιση αλλά ούτε συμμετείχαν ποτέ σε διαδικασία γραπτών εξετάσεων.

#4 Σχόλιο Από ΣΑΡΙΓΚΟΛΗ ΙΩΑΝΝΑ Στις 3 Απρίλιος, 2020 @ 10:04

Ίσως θα πρέπει να μπει ηλικιακό όριο για τους καταρτισμένους και εν δυνάμει χρήστες. Οι μεγάλες ηλικιακές ομάδες είναι αυτές που έχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο κατά τη χρήση των γεωργικών φαρμάκων.