- Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων - http://www.opengov.gr/ypaat -

Άρθρο 24 Κυρώσεις

  1. Για την εξυπηρέτηση των αναγκών της άσκησης των αρμοδιοτήτων ελέγχου, πιστοποίησης και επίβλεψης ανατίθενται στον Οργανισμό οι παρακάτω αρμοδιότητες:
    • α)         Η συγκρότηση και η λειτουργία επιτροπών παρατυπιών και παραβάσεων των σχετικών με τις αρμοδιότητες των πάσης φύσεως ελέγχων, πιστοποίησης και επίβλεψης του παρόντος άρθρου.
    • β)         Η εισήγηση στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την επιβολή διοικητικών κυρώσεων στις περιπτώσεις διαπίστωσης παρατυπιών ή παραβάσεων κατά την άσκηση των ελεγκτικών και πιστοποιητικών διαδικασιών ή κατά τη διενέργεια επίβλεψης των φορέων.
  2. Οι διοικητικές κυρώσεις καθορίζονται με κοινή απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Οικονομικών, που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα (Ανοιχτό | Κλείσιμο)

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα Στο "Άρθρο 24 Κυρώσεις"

#1 Σχόλιο Από Ομάδα ερευνητών του ΙΜΔΟ&ΤΔΠ (ΕΘΙΑΓΕ) Στις 23 Σεπτέμβριος, 2011 @ 13:21

Άρθρο 24, παράγραφος 2. Τα προβλεπόμενα εδώ δε διευκολύνουν την υλοποίηση ερευνητικών προγραμμάτων. Για την έρευνα προτείνεται να ισχύσουν αυτά που ισχύουν σήμερα ή ανάλογα με αυτά που ισχύουν στον Κανονισμό Προμηθειών του ΕΘΙΑΓΕ, τα οποία είναι δοκιμασμένα και ευέλικτα.