Άρθρο 21: Δαπάνες Μετάθεσης και Απόσπασης

Το προσωπικό κάθε κατηγορίας της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, όταν μετακινείται με μετάθεση ή απόσπαση από και προς το εξωτερικό ή από Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ή ελληνική διπλωματική αρχή προς άλλο Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ή άλλη ελληνική διπλωματική αρχή, δικαιούται τις δαπάνες μετάθεσης ή απόσπασης, οι οποίες προβλέπονται από την εκάστοτε ισχύουσα σχετική νομοθεσία για τους πολιτικούς υπαλλήλους του Δημοσίου.

  • 31 Ιουλίου 2015, 15:56 | Κατερίνα Π

    Τελικά εντασσονται στον 4024/2011 η όχι;;;Θα πρεπει να υπάρχει ενιαία πολιτικη στο νομοσχέδιο. Και επίσης να εξασφαλιστεί ή δημοσιονομική πειθαρχία. Γιατί στην Ελλάδα είναι 4024 σαν τους πτυχιούχους υπαλληλους και όχι τους διπλωματικους του υπουργείου εξωτερικών;;λαι αφού ετσι προσδιοριζονται γιατι στο εξωτερικο να παρουν αύξηση και επιδομστα διπλωματων;;;τι λέει το υπουργείο οικονομικων ποσο υπολογίζονται τα απαραίτητα κονδύλια;;; και ας πολλαπλαδιασει καποιος να προκύψει σε επίπεδο δεκαετίας.Αν ο νομοθετης στο 4024/2011 ήθελε να εξαιρέσει τους αποφοίτους της σχολής όπως εξαίρεσε δικαστικουσ και διπλωματες θα το είχε κανει.

  • 30 Ιουλίου 2015, 22:24 | Klabrinidis

    Οπου θελει ειναι πολιτιμο πφοσωπικο δημοσιου κι οπου θελει διπλωματες.πως με διπλωματικο διαβατηριο θα αμοιβεται σαν πολιτικο προσωπικό;;;