- Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού - http://www.opengov.gr/ypepth -

Άρθρο 11:Οργανικές Θέσεις ΙΝΕΔΙΒΙΜ

1. Συνιστώνται στον Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. εκατόν είκοσι δύο (122) θέσεις τακτικού προσωπικού και έξι (06) θέσεις δικηγόρων με έμμισθη εντολή.
Διατηρούνται οι δύο θέσεις Ειδικών συμβούλων Διοίκησης και δύο θέσεις Ειδικών συνεργατών Διοίκησης του άρθρου 19 του ν. 3404/2005 (ΦΕΚ 260/17-10-2005) .
2. Οι εκατόν είκοσι δύο (122) θέσεις τακτικού προσωπικού καλύπτονται με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και κατανέμονται ως ακολούθως ανά επίπεδο εκπαίδευσης:
• 40 ΠΕ
• 17 ΤΕ
• 53 ΔΕ
• 12 ΥΕ

3. Στις κατηγορίες ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ ανήκουν οι παραπάνω οργανικές θέσεις, ανά κλάδο και επίπεδο εκπαίδευσης:

ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΣΥΝΟΛΟ ΘΕΣΕΩΝ

 

ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ  – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

34

 

ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

6

 

ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ  – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

7

 

ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

3

 

ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

3

 

ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

1

 

ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

1

 

ΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

1

 

ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

1

 

ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

48

 

ΔΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

1

 

ΔΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ

1

 

ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ

2

 

ΔΕ ΕΠΑΓΓ. ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

1

 

ΥΕ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

2

 

ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

9

 

ΥΕ ΕΠΑΓΓ. ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

1

 

 

 

 

4. Η κατάταξη του αριθμού των θέσεων κατά κατηγορία, κλάδο και Διεύθυνση του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ., γίνεται με απόφαση του Δ.Σ. ύστερα από Εισήγηση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

5. Με προεδρικό διάταγμα, το οποίο εκδίδεται κατόπιν πρότασης των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Οικονομικών μετά από σχετική εισήγηση του ΔΣ του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, δύναται να τροποποιείται ο παρόν οργανισμός και η διάρθρωση της υπηρεσίας, να αυξάνονται ή να καταργούνται οι Διευθύνσεις, τα Τμήματα και τα Γραφεία, να ιδρύονται νέες οργανικές μονάδες (αυτοτελείς ή μη), να μεταβάλλεται (αυξάνεται ή μειώνεται) ο αριθμός του απαιτούμενου προσωπικού και οι αναγκαίες ειδικότητες ανά οργανική μονάδα και γενικώς να ρυθμίζεται κάθε λεπτομέρεια για την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών, ανάλογα με τις ανάγκες της και τις αρμοδιότητες που ανατίθενται κάθε φορά στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος.