• Σχόλιο του χρήστη 'ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ' | 29 Αυγούστου 2016, 01:49

    Τα μέτρα πυροπροστασίας θα πρέπει να ελέγχονται απο την πυροσβεστική,( πλην των μικρων εγκαταστασεων), γιατι σε μεγάλες εγκαταστάσεις επεξεργασίας τροφίμων με λεβητες κατηγορίας Α, ή σε εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούν φυσικο αεριο, ειναι δύσκολο ο έλεγχος να γίνεται απο τους υπαλλήλους της Δ/νσης Ανάπτυξης στους οποίους μεταφέρονται αρμοδιότητες, πολλες φορες χωρις εκπαίδευση. Διαφορετικά να υποβάλλεται υπεύθυνη δηλωση λήψης των μέτρων πυροπροστασίας απο τον αρμόδιο μελετητή μηχανικό.