• Σχόλιο του χρήστη 'Πολίτης' | 24 Ιουνίου 2017, 14:28

    Παρακαλώ να κατοχυρωθεί θεσμικά να γίνονται τακτά έλεγχοι (min 2/σεζόν)στις επιχειρήσεις εστίασης στα τόσο ευαίσθητα προϊόντα τους και ιδιαίτερα στις ψησταριές (καμένα λάδια, ακατάλληλα λιπαρά κλπ)και τα αποτελέσματα να αναρτώνται και να δημοσιοποιούνται στα ΜΜΕ . Επίσης να θεσμοθετηθεί το μητρώο των εκπαιδευμένων και πιστοποιημένων επαγγελματιών στους τομείς που έχουν άμεση σχέση με την υγεία των καταναλωτών.