Δημόσια Διαβούλευση για τις Κατευθύνσεις και Αρχές για την Ανάδειξη Διαχειριστή των Μητροπολιτικών Δικτύων Οπτικών Ινών – MAN

ENOTHTA 1. Πρόλογος

Με την παρούσα δημόσια διαβούλευση,  η οποία έχει συνταχθεί από την  Είδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού (ΕΓ ΨΣ),  δημοσιεύονται οι προτεινόμενες κατευθύνσεις και αρχές για την Ανάδειξη Διαχειριστή των Μητροπολιτικών Δικτύων Οπτικών Ινών – ΜΑΝ, προκειμένου η ΕΓ ΨΣ να λάβει απόψεις και σχόλια από όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς.

Η ΕΓ ΨΣ προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους: (α) φορείς, επιχειρήσεις και (β) πολίτες να παρουσιάσουν τα σχόλια και τις απόψεις τους επί του κειμένου της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΙΙΙ και να απαντήσουν στις ερωτήσεις της ΕΝΟΤΗΤΑΣ IV. Ο σχολιασμός της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΙΙΙ είναι επιθυμητό να γίνει ανά παράγραφο και εφόσον υπάρχει υποπαράγραφος ανά υποπαράγραφο, επεκτείνοντας το αντίστοιχο κείμενο για να χωρέσει ο σχολιασμός. Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις της ΕΝΟΤΗΤΑΣ IV θα δοθούν ανά ερώτηση με επέκταση επίσης του αντίστοιχου κειμένου για να χωρέσει η απάντηση.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους φορείς να μας αποστείλουν συμπληρωμένα τα έντυπα της διαβούλευσης στο email infosocopengov.gr μέχρι και την 26η Απριλίου 2010

Οι προτάσεις που θα  αποσταλούν από τους φορείς,  θα είναι δημόσια διαθέσιμες στις 27  Απριλίου στο http://www.opengov.gr/ypoian/?option=man.

Κατά τη διάρκεια της Δημόσιας Διαβούλευσης είναι δυνατό να παρέχονται από την ΕΓ ΨΣ διευκρινιστικές απαντήσεις σε ερωτήσεις των ενδιαφερομένων, οι οποίες πρέπει να υποβάλλονται επώνυμα, µόνο µέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: infosocopengov.gr.

Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να σχολιάσουν ηλεκτρονικά στα παρακάτω σημεία :