Άρθρο 07

Τροποποιείται η παρ. 2 του άρθρου 2 του Π.Δ. 157/2013 ως εξής:

«2. Της Γενικής Διεύθυνσης Στρατηγικών Επενδύσεων προΐσταται μετακλητός υπάλληλος, κατά τη διάταξη της παρ. 5 του άρθρου 14 του ν. 4146/2013 (Α`90) ο οποίος διαθέτει:
α. Πτυχίο Α.Ε.Ι.
β. Μεταπτυχιακό τίτλο, συναφή με την ειδικότητα ή συναφή με τις αρμοδιότητες (ως γνωστικά αντικείμενα) της Γενικής Διεύθυνσης Στρατηγικών Επενδύσεων.
γ. Άριστη Γνώση Αγγλικής Γλώσσας.
δ. Επαγγελματική εμπειρία συναφή με τις αρμοδιότητες της Γενικής Διεύθυνσης Στρατηγικών Επενδύσεων.»

  • Στο «προΐσταται μετακλητός υπάλληλος» να προστεθεί «ή και Δημόσιος Υπάλληλος με όμοια προσόντα»

  • 25 Φεβρουαρίου 2016, 18:16 | Ελεωνόρα Παπαγεωργίου

    Εφόσον πλέον, αντί Νομικού ή Μηχανικού, γίνεται αποδεκτό κάθε πτυχίο ΑΕΙ, δεν είναι δυνατόν να αρκεί Μεταπτυχιακός τίτλος σχετικός με την Ειδικότητα. Θα αρκούσε δηλαδή να είναι Φιλόλογος με μεταπτυχιακό τίτλο στη Γλωσσολογία, ή Ψυχολόγος με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Κλινική Ψυχολογία, για να είναι κανείς μετακλητός προϊστάμενος Γ. Διεύθυνσης Στρατηγικών Επενδύσεων; Μάλλον έχει διατηρηθεί από λάθος η αρχική διατύπωση, που προβλεπόταν σχετικός μεταπτυχιακός τίτλος με την Ειδικότητα Νομικού ή Μηχανικού. Πλέον, αφού αυτό τροποποιείται, θα πρέπει να διορθωθεί και να απαιτείται οπωσδήποτε μεταπτυχιακός τίτλος σχετικός με το αντικείμενο των Στρατηγικών Επενδύσεων. Αλλιώς, είναι αστείο…