Ολοκλήρωση της Δημόσιας Διαβούλευσης

Την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014 ολοκληρώθηκε επιτυχώς, κατόπιν σχετικής παράτασης, η διαβούλευση του σχεδίου νόμου «Αρχείο Διαφύλαξης Κινηματογραφικής Κληρονομιάς, ρύθμιση θεμάτων Μουσείων του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και άλλες διατάξεις».
Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ευχαριστεί θερμά όσους συμμετείχαν στη δημόσια διαβούλευση. Τα σχόλια και οι προτάσεις που αναρτήθηκαν θα τύχουν μελέτης και επεξεργασίας πριν την τελική διαμόρφωση του σχεδίου νόμου που θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες στη Βουλή.

Δημόσια Διαβούλευση για το σχέδιο νόμου «Αρχείο Διαφύλαξης Κινηματογραφικής Κληρονομιάς, ρύθμιση θεμάτων Μουσείων του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και άλλες διατάξεις»

Λόγω τεχνικών προβλημάτων παρατείνεται η δημόσια διαβούλευση για τη νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με θέμα: «Αρχείο Διαφύλαξης Κινηματογραφικής Κληρονομιάς, ρύθμιση θεμάτων Μουσείων του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και άλλες διατάξεις» μέχρι την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014 και αφού ληφθούν υπ’ όψιν τα αποτελέσματά της, το σχέδιο νόμου θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή.

Κωνσταντίνος Τασούλας

Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού

——-

Τίθεται από σήμερα Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014 σε δημόσια διαβούλευση η νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με θέμα: «Αρχείο Διαφύλαξης Κινηματογραφικής Κληρονομιάς, ρύθμιση θεμάτων Μουσείων του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και άλλες διατάξεις» και σας καλώ να συμμετάσχετε στη δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση, διατυπώνοντας τις απόψεις και τις παρατηρήσεις σας στις ρυθμίσεις του σχεδίου νόμου.
Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014 και, αφού ληφθούν υπ’ όψιν τα αποτελέσματά της, το σχέδιο νόμου θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή.
Κωνσταντίνος Τασούλας

Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού