Oλοκλήρωση της διαδικασίας διαβούλευσης επί του Τομεακού Προγράμματος Ανάπτυξης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Ο Υπουργός Επικρατείας Κυριάκος Πιερρακάκης εκφράζει τις ευχαριστίες του για τη συμμετοχή των πολιτών και των κοινωνικών εταίρων στη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης επί του Τομεακού Προγράμματος Ανάπτυξης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Οι εποικοδομητικές προτάσεις, οι απόψεις, τα σχόλια και οι ιδέες που κατατέθηκαν θα τύχουν επεξεργασίας και θα ληφθούν υπόψη για την ολοκλήρωση του Τομεακού Προγράμματος, το οποίο ευελπιστούμε να αποτελέσει σημαντική τομή για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας των παρεμβάσεων στον τομέα των έργων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ

Ηλεκτρονική δημόσια διαβούλευση για το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΤΠΑ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Ο Υπουργός Επικρατείας, κ. Κυριάκος Πιερρακάκης, θέτει από σήμερα, 11 Μαΐου 2021, ημέρα Τρίτη, σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το Τελικό σχέδιο του Τομεακού Προγράμματος Ανάπτυξης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Στο πλαίσιο αυτό, καλείται να συμμετάσχει στη δημόσια διαβούλευση κάθε κοινωνικός εταίρος και κάθε ενδιαφερόμενος, καταθέτοντας τις προτάσεις του για την όποια βελτίωση του Τομεακού Προγράμματος Ανάπτυξης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Ιουνίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17.00.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ