Άρθρο 02 – Κατάλογος Λευκών Περιοχών Μερος Β

Για τον Κατάλογο Λευκών Περιοχών (Μέρος Β)  πατήστε εδώ:

  • Ο Δήμος Ζαγορίου αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λήψης ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος σε πολλούς οικισμούς του. Από τον κατάλογο με τις ¨λευκές περιοχές» που αφορά 20 οικισμούς στο Ζαγόρι και θα καλυφθούν άμεσα λείπουν ορισμένοι οικισμοί, με μερική κάλυψη, όπως σας ενημερώναμε απαντώντας στο σχετικό ερώτημα στο τέλος του 2017.Θα θέλαμε να συμπεριλάβετε σε πρώτη φάση και τους οικισμούς Μηλιωτάδων, Καρυών και Σκαμνελίου στους άμεσης προτεραιότητας και στην πορεία θα επανέλθουμε με έγγραφο μας για τυχόν άλλα προβλήματα.
    Επίσης, σε ότι αφορά την έννοια των μονίμων κατοίκων, επειδή πολλοί διαμένουν για κάποιους μήνες σε αστικά κέντρα, αλλά το μεγαλύτερο διάστημα ζουν στα χωριά τους, ζητάμε να τύχουν της δωρεάν συνδρομής για τον εξοπλισμό που θα διατεθεί οι κάτοικοι των χωριών που εντάσσονται στο πρόγραμμα.

  • 4 Ιουνίου 2018, 11:31 | Σωκράτης Λιάνος

    Καλημέρα,παρακαλώ όπως εντάξετε στον κατάλογο Μέρος Α και τις τοπικές κοινότητες Δενδροχωρίου,Κορομηλιάς επίσης το Δ.Δ Μανιάκοι έχει κάλυψη στα 2/3 της περιοχής(βρίσκεται δίπλα από την πόλη της Καστοριάς αλλά δεν έχει πλήρη οπτική επαφή με το Κ.Ε ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ).

    Σωκράτης Λιάνος
    Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών
    Δήμου Καστοριάς

  • Ο οικισμός της Άνω Κορακιάνας της Δημοτικής Ενότητας Φαιάκων του Δήμου Κέρκυρας, αντιμετωπίζει κατά διαστήματα σοβαρό πρόβλημα με το ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα. Παρακαλούμε να συμπεριληφθεί στους καταλόγους σας.
    Θα αποσταλεί και σχετικό αίτημα από την Δημοτική Κοινότητα Ανω Κορακιάνας του Δήμου Κέρκυρας

  • 1 Ιουνίου 2018, 11:59 | Παναγιωτης Πρασιανακης

    Στην περιοχη Φλαμουριανα Αγιου Νικολαου Κρητης και στις παρακατω συντεταγμενες https://www.google.gr/maps/@35.1928971,25.6714653,38m/data=!3m1!1e3 ειναι το σπιτι που μενω και ειναι το μοναδικο στην περιοχη που δεν καλυπτετε απο τηλεοπτικο σημα. Φυσικα δεν το βλεπω σε κανεναν καταλογο και ελπιζω να μπει , διοτι ενω πληρωνουμε κανονικα ΕΡΤ στο λογαριασμο της ΔΕΗ , τηλεοραση δεν βλεπουμε.

  • 31 Μαΐου 2018, 19:30 | Γιάννης τζανακοπουλος

    Παρακαλώ οπως εντάξετε και την κοινότητα Αγίων πάντων του δήμου δελφων. Ούτε εκεί σήμα και οι κάτοικοι υποχρεώνονται να έχουν νόβα η ΟΤΕ Tv

  • 31 Μαΐου 2018, 15:18 | Κωνσταντίνα Παλιούρα

    Είμαι κάτοικος Τ.Κ. Μαυρολιθαρίου, Δ.Ε. Καλλιεων του Δήμου Δελφών Π.Ε. Φωκίδας, όπου το ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα δεν έχει φτάσει Ακόμα!!!!!
    Παρακαλώ να συμπεριληφθεί στους νέους καταλόγους για να έχουμε και εμείς οι πολίτες ενός «κατώτατου Θεού » πρόσβαση στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία. Γιατί και από εμάς καταβάλλονται αντίστοιχα πάγια τελη!!!!!
    Ευχαριστώ

  • 31 Μαΐου 2018, 15:29 | ΜΕΤΑΞΑ ΕΛΕΝΗ

    παρακαλούμε όπως συμπεριληφθεί το Μαυρολιθάρι Φωκίδας στον κατάλογο Μέρος Β

  • Ο Δήμος Παλαμά με το υπ΄αριθμόν πρωτ. 4001/17-05-2018 έγγραφό του, σας ενημέρωνε για τα προβλήματα κάλυψης σήματος στους Ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας, για την Τ.Κ. Βλοχού του Δήμου μας. Επειδή η πιο πάνω Τ.Κ. δεν συμπεριλαμβάνεται ούτε στο παράρτημα 1 ούτε στο παράρτημα 2 των λευκών περιοχών παρακαλούμε για τις ενέργειες σας ώστε να συμπεριληφθεί και αυτή ώστε να τύχει και της ανάλογης επιχορήγησης.