• Σχόλιο του χρήστη 'Οργάνωση Μπορούμε' | 4 Δεκεμβρίου 2020, 16:07

    Θα πρέπει και σε επίπεδο φορέων Δημοσίου να προβλεφθούν εσωτερικές διαδικασίες περιορισμού σπατάλης τροφίμων (όπως σε δημόσια νοσοκομεία, σχολεία-σχολικά γεύματα, φοιτητικές λέσχες, Ένοπλες Δυνάμεις κ.α.) είτε η παρασκευή γευμάτων γίνεται εντός είτε μέσω ανάθεσης παροχής γευμάτων. Αντίστοιχα, είναι σημαντικό να ενταχθεί η πρόληψη και μείωση της σπατάλης τροφίμων στο πλαίσιο των «πράσινων» δημόσιων συμβάσεων για προμήθειες τροφίμων και γευμάτων.