• Σχόλιο του χρήστη 'Ευγενία Σταματοπούλου' | 25 Μαΐου 2011, 12:05

    Χωρίς να είμαι ειδήμων στο θέμα των ιχθυοκαλλιεργειών (και ενώ θέμα της διαβούλευσης είναι ουσιαστικά να γίνουν σοβαρά σχόλια πάνω στα άρθρα και όχι σχόλια πάσης φύσης), θα ήθελα να καταθέσω κάτι πολύ απλό, μιας και έχουν γραφτεί τόσα και τόσα: μια φορά κι έναν καιρό-όχι τόσο παλιά ώστε να μην το θυμόμαστε- το τραπέζι είχε κρέας ή ψάρι σπανιότατα. Ήταν οι λεγόμενες "πολυτέλειες". Πλέον στο σπίτι μου τρώμε ψάρι 2 φορές την εβδομάδα, γιατί μπορώ ανά πάσα στιγμή να πεταχτώ στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς να πάρω φρέσκο, γιατί αν και σχετικά χαμηλόμισθη η τιμή του είναι πολύ προσιτή, γιατί θέλω να εξασφαλίζω στα παιδιά μου ποιοτική διατροφή και από όσο έχω διαβάσει τα ψάρια ιχθυοκαλλιέργειας την προσφέρουν με το παραπάνω, και γιατί είναι Ελληνικό προϊόν και μου αρέσει να υποστηρίζω την παραγωγή της χώρας μου, ειδικά τέτοιους δύσκολους καιρούς. Η καλή διατροφή της οικογένειάς μου, με την ταυτόχρονη ενίσχυση της Ελληνικής οικονομίας, δεν μετράει καθόλου σε αυτή την διαμάχη που έχουν ανοίξει οι μηδενιστές του κυβερνοχώρου; Ευχαριστώ και συγνώμη που δεν έχω να καταθέσω κάποια επιστημονική παρατήρηση πάνω στα άρθρα..