Ολοκλήρωση διαβούλευσης

Την 13η Νοεμβρίου 2023, ημέρα Δευτέρα, και ώρα 22.00, ολοκληρώθηκε η δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τίτλο: «Όροι δόμησης, κατασκευής, επιτρεπόμενες χρήσεις γης για κέντρα δεδομένων, χωροταξικές και πολεοδομικές ρυθμίσεις, αξιοποίηση πόρων Πράσινου Ταμείου και λοιπές περιβαλλοντικές και ενεργειακές διατάξεις».

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή όλους τους συμμετέχοντες στη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης. Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις θα εξετασθούν επισταμένως, θα αξιολογηθούν και θα ληφθούν υπ’ όψιν για τη διαμόρφωση του τελικού σχεδίου νόμου που θα κατατεθεί προς συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή των Ελλήνων.

Με εκτίμηση

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Θόδωρος Σκυλακάκης

Δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τίτλο: «Όροι δόμησης, κατασκευής, επιτρεπόμενες χρήσεις γης για κέντρα δεδομένων, χωροταξικές και πολεοδομικές ρυθμίσεις, αξιοποίηση πόρων Πράσινου Ταμείου και λοιπές περιβαλλοντικές και ενεργειακές διατάξεις»

Θέτουμε από σήμερα, ημέρα Δευτέρα, 30η Οκτωβρίου 2023, σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τίτλο: «Όροι δόμησης, κατασκευής, επιτρεπόμενες χρήσεις γης για κέντρα δεδομένων, χωροταξικές και πολεοδομικές ρυθμίσεις, αξιοποίηση πόρων Πράσινου Ταμείου και λοιπές περιβαλλοντικές και ενεργειακές διατάξεις».
Στο πλαίσιο αυτό, καλείται να συμμετάσχει στη δημόσια διαβούλευση κάθε κοινωνικός εταίρος και κάθε ενδιαφερόμενος, καταθέτοντας τις προτάσεις του για την όποια βελτίωση των διατάξεων του ανωτέρω νομοθετήματος.
Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την 13η Νοεμβρίου 2023 και ώρα 22:00.

Μετά τιμής,

Θεόδωρος Σκυλακάκης
Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας