Άρθρο 11 Έναρξη Ισχύος

Η ισχύς του παρόντος Νόμου αρχίζει από τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

  • 26 Ιανουαρίου 2011, 15:23 | Σήφης

    Είμαι Μηχανικός ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης!Επιτέλους νά και ένα αντικείμενο που θα μπορούσαν να ασχοληθούν τόσοι επιστήμονες που βγαίνουν και που δυστιχώς δέν έχουν κανένα επαγγελματικό δικαίωμα! Επιτέλους νά και κάτι στο οποίο μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο το εν Λόγω πολυτεχνείο και όχι μόνο το ΙΓΜΕ! Μπράβο στην υπουργό!

  • 27 Δεκεμβρίου 2010, 16:21 | ANASTASIADHS ANESTHS

    OXI APO TORA MIZERIA O FOREAS THA PREPEI NA FINEI KAI MPOREI AMESA NA LEITOURGISH . O TOPOS EXEI ANAGKH AYTON TO FOREA. EKEINO POY XREIAZETE APO TO ARMODIO YPOYRGEIO NA MPLEXI SE GRANAZIA GRAFIOKRATIAS. DIKH MOY ELPIDA EINAI OTI TO YPOYREIO EINE APOFASISMNO KAI THA PRPEI OSOI THELOYN NA VOHTHISOYS KALA THA KANOYN NA MHN EINAI MIZERH STHN DIAVOYLEFSH POY EINAI KATI TO POLY SYMANTIKO AYTH H DIADFIKASIA.

  • 27 Δεκεμβρίου 2010, 16:00 | ANASTASIADHS ANESTHS

    OXI APO TORA MIZERIA O FOREAS THA PREPEI NA FINEI KAI MPOREI AMESA NA LEITOURGISH . O TOPOS EXEI ANAGKH AYTON TO FOREA. EKEINO POY XREIAZETE APO TO ARMODIO YPOYRGEIO NA MPLEXI SE GRANAZIA GRAFIOKRATIAS. DIKH ELPIDA EINAI OTI TO YPOYREIO EINE APOFASISMNO KAI THA PRPEI OSOI THELOYN NA VOHTHISOYS KALA THA KANOYN NA MHN EINAI MIZERH STHN DIAVOYLEFSH POY EINAI KATI TO POLY SYMANTIKO AYTH H DIADFIKASIA.

  • 22 Δεκεμβρίου 2010, 22:14 | Στέφανος

    Η έναρξη ισχύος του νόμου είναι παραπλανητική. Ο φορέας για να λειτουργήσει θέλει γραφεία, προσωπικό, οργάνωση, εξοπλισμό (υπολογιστές, λογισμικό κλπ) κλπ κλπ.

    Αν είναι για όλα αυτά να ακολουθηθούν οι συνήθεις δημόσιες διαδικασίες, όπως:

    – Γραφεία: Διαγωνισμός με κλειστές προσφορές, κυρήσσεται άγονος, προσβολή του αποτελέσματος και στα δικαστήρια κλπ κλπ/
    Αποτέλεσμα: ο Φορέας θα έχει γραφεία σε 3 χρόνια

    – Προσωπικό: θα πέσουν όλα τα πολιτικά μέσα για να στελεχωθεί ο οργανισμός με ..ημέτερους που ..μετατάχθηκαν από τον ΟΣΕ (ξέρουν από ..κάρβουνο). Μετά θα κοιτάνε όλοι μαζί το PC, καθώς δεν θα έχουν ξαναδεί ..τέτοιο θαύμα.
    Αποτέλεσμα: Το προσωπικό δεν θα κάνει απολύτως τίποτα, καθώς θα είναι πρόθυμο, αλλά δε θα ..γνωρίζει.

    – Οργάνωση: Τα πάντα θα λειτουργούνε σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό όταν είναι να γίνει κάτι σημασίας (βλ. διεξαγωγή ερευνών, αποτελέσματα, κάτι χειροπιαστό κλπ), και παρατύπως όταν είναι να δωθεί μια δουλειά με παχυλή αμοιβή γιατί «..αν πηγαίναμε με τον κανονισμό, δε θα γίνόταν ποτέ τίποτα».
    Αποτέλεσμα: Το μετοχικό κεφάλαιο του θα εξανεμιστεί ως δια μαγείας, και μετά θα συντηρείται από λεφτά των φορολογούμενων για να τα τρώνε οι ..ημέτεροι

    – Εξοπλισμός: Θα προδιαγραφεί ότι θα χρειαστεί πανάκριβους υπολογιστές, αυτόματους αναλυτές, φασματογράφους μάζας, γεωτρύπανα, πλανητάριο, ότι βάλει ο νους σου και τον προμηθεύει ο ..μπατζανάκης του Γενικού Γραμματέα.
    Αποτέλεσμα: Ο εξοπλισμός θα αγοραστεί, και θα μείνει αποθηκευμένος και μπαγλαρωμένος μέχρι κάποιοι αρχαιολόγοι του 2500 τον ξεθάψουνε από κανα-πηγάδι..

    Όπως βλέπετε, η έναρξη ισχύος είναι κάτι ..εντελώς σχετικό. Αμήν.

  • 22 Δεκεμβρίου 2010, 16:48 | Χρήστος Χάρος

    Η Ελλάδα με την ανάπτυξη του τουρισμού, που πιστεύω οτι απαιτείται να στοχεύσει, πιστεύω οτι είναι αναγκαίο να είναι προσεκτική σε αυτές τις ενέργειές της, καθώς η Μεσόγειος ως κλειστή θάλασσα δεν έχει περιθώρια λάθους τύπου Μεξικου (BP). Η σύσταση της εταιρεία δεν κρίνεται αναγκαία στην παρούσα οικονομική κρίση, αλλα τμήμα του υπουργείου ανάπτυξης υπο την επίβλεψη του υπουργού, μπορεί να συσταθεί για το λογο αυτό και να λογοδοτεί άμεσα στον υπουργό πιθανόν και στον υφυπουργό.

  • 21 Δεκεμβρίου 2010, 21:30 | ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΒ

    Επιτέλους… Κάλιο αργά, παρά ποτέ!