Ολοκλήρωση Δημοσίευσης Διαβούλευσης

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες στη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης του σχεδίου της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Κ.Υ.Α.), για τον «Καθορισμό των Προδιαγραφών και του Περιεχομένου των Σχεδίων Δράσης Ειδών και Τύπων Οικοτόπων στο πλαίσιο εφαρμογής των διατάξεων του ν. 3937/2011(ΦΕΚ 60 Α)». Οι εποικοδομητικές προτάσεις, οι απόψεις, τα σχόλια και οι ιδέες που κατατέθηκαν θα τύχουν επεξεργασίας και θα ληφθούν υπόψη για την τελική διαμόρφωση του κειμένου των διατάξεων.

Με εκτίμηση,
Σωκράτης Φάμελλος
Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Καθορισμός των Προδιαγραφών και του Περιεχομένου των Σχεδίων Δράσης Ειδών και Τύπων Οικοτόπων στο πλαίσιο εφαρμογής των διατάξεων του ν. 3937/2011 (ΦΕΚ 60 Α’)

To Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενεργείας θέτει σε δημόσια διαβούλευση την Κοινή Υπουργική Απόφαση (Κ.Υ.Α.), για τον «Καθορισμό των Προδιαγραφών και του Περιεχομένου των Σχεδίων Δράσης Ειδών και Τύπων Οικοτόπων στο πλαίσιο εφαρμογής των διατάξεων του ν. 3937/2011(ΦΕΚ 60 Α) >>
Ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Σωκράτης Φάμελλος καλεί όλους τους πολίτες και τους κοινωνικούς φορείς να συμμετέχουν από σήμερα στη δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση επί του σχεδίου Κ.Υ.Α., προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους, μέχρι και την 28 η Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 10.00π.μ., ώστε να συμβάλλουν στη βελτίωση των διατάξεων της προτεινόμενης ρύθμισης.

Με εκτίμηση
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενεργείας

Σωκράτης Φάμελλος