Ολοκλήρωση Δημοσίευσης Διαβούλευσης

Με την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης για τις Στρατηγικές Κατευθύνσεις του Ελληνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου σε όσους υπέβαλαν τα σχόλιά τους. Στο σύνολό τους αποτελούν εποικοδομητική συμβολή στα επιμέρους στοιχεία και ενότητες που θίγουν και θα αξιολογηθούν ώστε να συνδράμουν σημαντικά στην κατάρτιση του τελικού σχεδίου που προετοιμάζει η κυβέρνηση προς υποβολή στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας είναι καθοριστικής σημασίας για τα επόμενα χρόνια για τη Χώρα μας και μοναδική ευκαιρία για την είσοδο της σε έναν μακρύ κι ενάρετο κύκλο ανάπτυξης κι ευημερίας με κέρδη κι ωφέλειες για όλους μας.

 

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών
Θόδωρος Σκυλακάκης

Στρατηγικές Κατευθύνσεις του Ελληνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας

Αθήνα, 25 Νοεμβρίου 2020

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, κ. Θόδωρος Σκυλακάκης θέτει από σήμερα, 25 Νοεμβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το παρόν συνημμένο «Στρατηγικές Κατευθύνσεις του Ελληνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας».

Στο πλαίσιο αυτό, καλείται να συμμετάσχει στη δημόσια διαβούλευση κάθε κοινωνικός εταίρος και κάθε ενδιαφερόμενος, καταθέτοντας τις προτάσεις του για τη βελτίωση του ανωτέρω Σχεδίου.
Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 17.00.

 

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών

Θόδωρος Σκυλακάκης