Άρθρο 7 Σύγκληση και λειτουργία Διοικητικού Συμβουλίου

1. Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) συνεδριάζει, δια ζώσης ή εξ αποστάσεως μέσω τηλεδιασκέψεων, ύστερα από πρόσκληση του προέδρου ή του αντιπροέδρου, όταν αυτός αναπληρώνει τον πρόεδρο, τακτικά μία (1) τουλάχιστον φορά τον μήνα και έκτακτα όποτε παραστεί ανάγκη. Η πρόσκληση περιλαμβάνει και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
2. Το Δ.Σ. βρίσκεται σε απαρτία όταν είναι παρόντα τέσσερα (4) τουλάχιστον μέλη του. Αν μέλη του Δ.Σ., όχι περισσότερα από δύο (2), εκλείψουν ή αποχωρήσουν για οποιονδήποτε λόγο, το Δ.Σ. συνεχίζει να λειτουργεί νόμιμα μέχρι τον διορισμό νέου μέλους.
3. Η απόφαση λαμβάνεται με απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων μελών. Σε περίπτωση ισοψηφίας, υπερισχύει η ψήφος του προέδρου ή του αντιπροέδρου, όταν αυτός αναπληρώνει τον πρόεδρο.
4. Ο πρόεδρος εκπροσωπεί τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (Ο.Δ.ΔΗ.Χ.) στα δικαστήρια, καθώς και στις δημόσιες και διοικητικές αρχές. Ο πρόεδρος μπορεί να εξουσιοδοτεί και άλλο πρόσωπο, μέλος ή μη του Δ.Σ., για την εκπροσώπηση αυτή.
5. Τα πρακτικά του Δ.Σ., κατά το μέρος που αφορούν σε ζητήματα δημοσίου χρέους και διαχείρισης, είναι απόρρητα, μπορούν όμως να παρασχεθούν σε τρίτους, κατ’ εξαίρεση, ύστερα από σχετική άδεια του Δ.Σ.