Ολοκλήρωση της δημόσιας  διαβούλευσης για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών με τίτλο: «Ενίσχυση του εισοδήματος των μισθωτών, των νέων και της οικογένειας»

Με την ολοκλήρωση της δημόσιας  διαβούλευσης για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών με τίτλο: «Ενίσχυση του εισοδήματος των μισθωτών, των νέων και της οικογένειας», ο Υπουργός Οικονομικών θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του για την ενεργή συμμετοχή όλων των μερών, τα οποία συνέδραμαν ουσιαστικά και εποικοδομητικά στο έργο του Υπουργείου.

 

Όλα τα σχόλια και οι παρατηρήσεις θα εξεταστούν και θα αξιολογηθούν, προκειμένου να οριστικοποιηθεί το τελικό κείμενο του σχεδίου νόμου.

 

Με εκτίμηση,

 

Κωνσταντίνος Χατζηδάκης

 

Υπουργός Οικονομικών

Ενίσχυση του εισοδήματος των μισθωτών, των νέων και της οικογένειας

Ο Υπουργός Οικονομικών, θέτει από σήμερα Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023, σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών με τίτλο: «Ενίσχυση του εισοδήματος των μισθωτών, των νέων και της οικογένειας».

Στο πλαίσιο αυτό, καλείται να συμμετάσχει στη δημόσια διαβούλευση κάθε κοινωνικός εταίρος και κάθε ενδιαφερόμενος, καταθέτοντας τις προτάσεις του για την όποια βελτίωση των διατάξεων του ανωτέρω νομοθετήματος.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 και ώρα 19:00.

Μετά τιμής,

O Υπουργός Οικονομικών

Κωνσταντίνος Χατζηδάκης