Άρθρο 33 – Έναρξη ισχύος

Η ισχύς του παρόντος αρχίζει από τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά σε επιμέρους διατάξεις του.

  • Στον ευεργετικό Νόμο για την ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών να προστεθούν και οι πάσης φύσεως οφειλές προς τους ΟΤΑ.

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  • 16 Μαρτίου 2015, 12:15 | ΓΡΑΨΑ ΘΕΟΔΩΡΑ

    ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ,ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ, Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ TAXISNET NA ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ .ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΑΣ .ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ .ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ

  • 14 Μαρτίου 2015, 07:44 | ΓΙΑΝΝΗΣ

    Το γράφω εδώ μπας και το δει κάποιος και ενδιαφερθεί. Το δημόσιο χάνει τεράστια ποσά από τις μεταβιβάσεις ακινήτων. Σας δίνω μία συγκεκριμένη περίπτωση και φωνάξτε έναν συμβολαιογράφο να σας το επιβαιβεώσει. Γονική παροχή προς δύο τέκνα ακινήτου αντικειμενικής αξίας με βάση την εφορία 500.000 Ευρώ. Το συνολικό κόστος της μεταβίβασης ανέρχεται σε περίπου 15.000 Ευρώ. Από αυτά το κράτος μέσω της εφορίας θα πάρει μόλις 2.000 Ευρώ. Όλα τα υπόλοιπα θα πάνε στο συμβολαιογράφο, στο διαβόητο ταμείο νομικών κλπ. Σκεφτήτε τα έσοδα αν το συνολικό κόστος της μεταβίβασης ήταν 10.000 Ευρώ και από αυτά τα 7.000 Ευρώ να πήγαιναν μέσω της εφορίας κατευθείαν στο κράτος. Αν αυτό χωρίς περιπλοκές και μεγάλες αναζητήσεις επιλέξετε να το συνοδεύσετε με μία οριζόντια μείωση όλων των αντικειμενικών αξιών κατά 30% θα δημιουργήσετε μέσα στο 2015 ένα τεράστιο έσοδο από φόρους μεταβίβασης που δεν το έχετε φανταστεί!!!