Άρθρο 11 Γνωστοποίηση στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

1. Η Ε.Ε.Ε.Π. γνωστοποιεί στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα τη σύσταση και λειτουργία αρχείου ή την έναρξη της επεξεργασίας αναφορικά με το σύνολο των εργασιών που εκτελεί, σύμφωνα με το άρθρο 6 του ν. Ν.2472/1997 (Α’ 50).
Ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Ε.Π. ορίζεται ως «Υπεύθυνος Επεξεργασίας», κατά το άρθρο 2 παρ. ζ του ν. 2472/1997, για την τήρηση και την επεξεργασία δεδομένων.

2. Υποχρέωση γνωστοποίησης στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα έχουν και όλοι οι κάτοχοι άδειας, φορείς εκμετάλλευσης, διεξαγωγής και λειτουργίας τεχνικών – ψυχαγωγικών και τυχερών παιγνίων, ιδιοκτήτες ή υπεύθυνοι καταστήματος, που τηρούν αρχεία.

  • 31 Ιανουαρίου 2011, 12:35 | ΙΩΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ .ΠΑΤΕ ΝΑ ΦΑΚΕΛΛΩΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ; ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΝΟΜΙΜΑ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΗΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ.ΕΣΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΛΑΨΤΕ ΤΑ.

  • 29 Ιανουαρίου 2011, 02:57 | Nikos Serdaris

    Η Ε.Ε.Ε.Π. γνωστοποιεί στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ότι ο δεκατετράχρονος Ν. Σ. έπαιξε σήμερα δυο φορές ‘Τέτρις’ και είχε την έγκριση του πατέρα του. Αύριο έχει το δικαίωμα να παίξει μόνο μία φορά! Μεθαύριο θα δούμε…